Europa Universalis IV The Cossacks Content Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Europa Universalis IV The Cossacks Content Pack PC (digitális kód)

Europa Universalis IV The Cossacks Content Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.830 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +19 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV The Cossacks Content Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Cossacks kiegészítő Steam változatának megléte.

Az Europa Universalis IV: Cossacks Content Pack három új egységcsomagot, valamint egy erődcsomagot tartalmaz a Cossacks kiegészítőhöz. 

A The Cossacks az Europa Universalis IV játék hatodik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek fő hangsúlya Kelet-Európán, valamint a hordákon van. Ezzel a kiegészítővel hordaként végigportyázhatod szomszédaidat, annak érdekében, hogy a zsákmány által biztosítsd a törzsek hűségét, de akár fel is dúlhatod területeiket, hogy hatalmat szerezz, mellyel fejlődhetsz a technológia területén, hogy végül nemzeted letelepedjen. 

A csomag tartalma: 

  • Fekete-tengeri egységcsomag (Black Sea Unit Pack): 32 új egységmodell található meg ebben a csomagban a cserkeszek, Zaporizzsja, a Krím, és a Teodoro hercegség számára. 
  • Nagy hordák egységcsomag (Great Hordes Unit Pack): Az egységcsomag 32 új egységmodellt tartalmaz a timuridák, az Arany Horda, a nogajok és az üzbégek számára. 
  • Európai lovasságok egységcsomag (European Cavalry Unit Pack): A csomag 12 új egységmodellel bővíti az európai lovasságokat, közte Franciaország, Spanyolország és Nagy-Britannia egységeivel. 
  • Erődcsomag (Fort Pack): Ez a csomag 18 új erődmodellt tartalmaz a nyugati, muszlim, ázsiai, indiai, afrikai és a dél- és észak-amerikai erődökhöz.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb memória ajánlott; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X-kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére