Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)

Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.440 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A szorosabb együttműködés az alattvalókkal, és szigorúbb ellenőrzésük az interakciók és a dekrétumok útján ésszerűnek tűnik mindenki számára, aki azt tervezi, hogy az alkotmányos monarchiák belső küzdelmeibe veti magát.

Főbb jellemzők: 

  • Új vallási játékmenet: A protestánsok és a buddhisták új játékmechanikái tovább gazdagítják a vallási játékmenetet. A protestánsok képessé válnak saját nemzeti egyházuk megalapítására a vallási hagyományok megszerzésével, míg a buddhistáknak a magas és az alacsony karma közötti egyensúlyt kell megtalálniuk (a magas karmájú uralkodó elszakad a világtól, míg az alacsony karmájú uralkodó elveszíti katonái bizalmát). 
  • Odaadás: A teokráciák Odaadás (Devotion) értéke annak függvényében változik, hogy mennyire tartják hitüket – a magas Odaadás növeli a presztízst, a pápai befolyást és az adóbevételeket. A teokráciák vezetői utódaikat hat különböző lehetőség közül választhatják ki, így a trónon őket követő lehet például egy befolyásos prédikátor vagy egy nemes fia.
  • Alattvalói interakciók: Több mint 15 új különleges cselekvési lehetőséged van alattvalóid felé. Például saját dinasztiádat ültetheted hűbéreseid trónjára.
  • Parlament: Parlamentáris uralkodás az alkotmányos köztársaságok és monarchiák számára, és egy különleges parlamentáris kormányzat Anglia számára. Biztosíts parlamenti helyeket tartományaidnak és vesztegesd meg őket, hogy megszavazzák azokat a kérdéseket, melyek tovább erősítik nemzeted. 
  • Tartományi fejlesztések: Az uralkodói hatalom (monarch power) használatával meghatározhatod birodalmad adóit, a munkaerőt, de a termelt áruk körét is. 
  • A Szent Római Birodalom szabad városai: A Szent Római Birodalom kis nemzeteit a szabad császári városok rangjára emelheted. 
  • Kormányzati rangok: Minden nemzet megmérettetik – a kis hercegségektől a hatalmas birodalmakig – és ahogy hatalmuk nő, úgy növelhetik kormányzati rangjukat is.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb memória ajánlott; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X-kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

KÉPGALÉRIA:

Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére