Europa Universalis IV Common Sense PC (digitális kód)

Europa Universalis IV: Common Sense (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.449 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV: Common Sense (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A szorosabb együttműködés az alattvalókkal, és szigorúbb ellenőrzésük az interakciók és a dekrétumok útján ésszerűnek tűnik mindenki számára, aki azt tervezi, hogy az alkotmányos monarchiák belső küzdelmeibe veti magát.

Főbb jellemzők: 

  • Új vallási játékmenet: A protestánsok és a buddhisták új játékmechanikái tovább gazdagítják a vallási játékmenetet. A protestánsok képessé válnak saját nemzeti egyházuk megalapítására a vallási hagyományok megszerzésével, míg a buddhistáknak a magas és az alacsony karma közötti egyensúlyt kell megtalálniuk (a magas karmájú uralkodó elszakad a világtól, míg az alacsony karmájú uralkodó elveszíti katonái bizalmát). 
  • Odaadás: A teokráciák Odaadás (Devotion) értéke annak függvényében változik, hogy mennyire tartják hitüket – a magas Odaadás növeli a presztízst, a pápai befolyást és az adóbevételeket. A teokráciák vezetői utódaikat hat különböző lehetőség közül választhatják ki, így a trónon őket követő lehet például egy befolyásos prédikátor vagy egy nemes fia.
  • Alattvalói interakciók: Több mint 15 új különleges cselekvési lehetőséged van alattvalóid felé. Például saját dinasztiádat ültetheted hűbéreseid trónjára.
  • Parlament: Parlamentáris uralkodás az alkotmányos köztársaságok és monarchiák számára, és egy különleges parlamentáris kormányzat Anglia számára. Biztosíts parlamenti helyeket tartományaidnak és vesztegesd meg őket, hogy megszavazzák azokat a kérdéseket, melyek tovább erősítik nemzeted. 
  • Tartományi fejlesztések: Az uralkodói hatalom (monarch power) használatával meghatározhatod birodalmad adóit, a munkaerőt, de a termelt áruk körét is. 
  • A Szent Római Birodalom szabad városai: A Szent Római Birodalom kis nemzeteit a szabad császári városok rangjára emelheted. 
  • Kormányzati rangok: Minden nemzet megmérettetik – a kis hercegségektől a hatalmas birodalmakig – és ahogy hatalmuk nő, úgy növelhetik kormányzati rangjukat is.

 

 

 

 

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére