Europa Universalis IV Common Sense Content Pack PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Europa Universalis IV Common Sense Content Pack PC (digitális kód)

Europa Universalis IV Common Sense Content Pack PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.370 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +14 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV Common Sense Content Pack PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:
A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Common Sense kiegészítő Steam változatának megléte.
 

Az Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack négy új egységcsomaggal, valamint egy tartalomcsomaggal gazdagítja aCommon Sense kiegészítőt. 

Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A csomag tartalma: 

  • Nagy nemzetek egységcsomag (Great Nations Unit Pack): Az egységcsomag 17 új egységmodellt tartalmaz az európai és eurázsiai nemzetek - mint Anglia, Portugália, Hollandia, Oroszország és az Oszmán Birodalom - számára. 
  • Szabad városok egységcsomag (Free Cities Unit Pack): Az egységcsomag 15 új egységmodellt tartalmaz a közép-európai városok - mint például Hamburg, Nürnberg, Frankfurt és Ulm - számára. 
  • Teokráciák egységcsomag  (Theocracies Unit Pack):  Ez az egységcsomag 16 új egységmodellel gazdagítja a teokratikus nemzeteket - mint amilyen például a Livóniai Lovagrend, a Német Lovagrend, a Pápaság, és a Lovagok. 
  • Buddhista egységcsomag  (Buddhists Unit Pack): Ebben az egységcsomagban 16 új egységmodellt találsz számos ázsiai, buddhista ország - többek között Tibet, Lan Szang, Ceylon és Dai Viet - számára.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb memória ajánlott; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X-kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére