Europa Universalis IV Common Sense Content Pack PC (digitális kód)

Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték, valamint a Common Sense kiegészítő Steam változatának megléte.

Az Europa Universalis IV: Common Sense Content Pack négy új egységcsomaggal, valamint egy tartalomcsomaggal gazdagítja a Common Sense kiegészítőt. 

Common Sense az Europa Universalis IV játék ötödik, jelentősebb terjedelmű kiegészítője, amelynek középpontjában a diplomácia, valamint a nemzetek belső fejlődése áll. Ezzel a kiegészítővel lehetőséged nyílik nemzeted békés fejlesztésére, és egy ’fenséges’ birodalom építésére, miközben olyan eszközöket is biztosít, amelyekkel a diplomáciát is magas szinten űzheted. A kompexitást és az izgalmakat a játékot gyökeresen befolyásoló vallási elemek garantálják, melyek tovább mélyítik a játékmenetet.

A csomag tartalma: 

  • Nagy nemzetek egységcsomag (Great Nations Unit Pack): Az egységcsomag 17 új egységmodellt tartalmaz az európai és eurázsiai nemzetek - mint Anglia, Portugália, Hollandia, Oroszország és az Oszmán Birodalom - számára. 
  • Szabad városok egységcsomag (Free Cities Unit Pack): Az egységcsomag 15 új egységmodellt tartalmaz a közép-európai városok - mint például Hamburg, Nürnberg, Frankfurt és Ulm - számára. 
  • Teokráciák egységcsomag  (Theocracies Unit Pack):  Ez az egységcsomag 16 új egységmodellel gazdagítja a teokratikus nemzeteket - mint amilyen például a Livóniai Lovagrend, a Német Lovagrend, a Pápaság, és a Lovagok. 
  • Buddhista egységcsomag  (Buddhists Unit Pack): Ebben az egységcsomagban 16 új egységmodellt találsz számos ázsiai, buddhista ország - többek között Tibet, Lan Szang, Ceylon és Dai Viet - számára.

  

©2015 Paradox Interactive™. Trademarks belong to their respective owners. All rights reserved.

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére