Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód)

Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.590 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +46 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:A tartalom használatához szükséges az Europa Universalis IV alapjáték Steam változatának megléte.

Válj a háború művészetének mesterévé!

A Paradox Development Studios tovább emeli a tétet a legújabb, harmadik kiegészítővel, az Europa Universalis IV – The Art of War-ral. A harmincéves háborút, valamint az állam és az egyház között fortyogó ellentéteket középpontba helyező kiegészítő új játékmechanikai elemeket honosít meg, melyekkel a hatalomért és a dicsőségért folytatott törekvéseid elsődleges eszközévé a háború lép elő.

A továbbfejlesztett tengeri harcok és a hadsereged feletti korlátlan irányítási lehetőségek természetesen azzal járnak, hogy a győzelem kizárólag a te válladon nyugszik. Úgy döntesz, hogy egyedül aratod le a dicsőséggel járó babérokat, vagy szövetségeseid harctéri erősségeire támaszkodsz? Döntésedtől függ, hogy birodalmad átéli e nehéz korszakokat, vagy sem. 

Főbb jellemzők: 

  • Harmincéves háború: Egyedi játékmechanika és események társulnak a vallási konfliktushoz, amely Európát sújtotta.
  • Napóleoni korszak: Harcolj a forradalom mellett vagy ellen és hozz létre a térképen teljesen új, függőségedben lévő országokat hódításaid nyomában. 
  • Harc a szárazföldön és a tengeren: Törj ki az ostromból, add át a megszállási feladatokat szövetségeseidnek, és tűzz ki célokat szvetségeseid és alattvalóid számára Egész flottákat fejleszthetsz egy kattintással, ahogy mostantól tartalékba is helyezheted őket, hogy elkerüld a karbantartással járó költségeket. Emellett flottáidat beállíthatod, hogy automatikusan szállítsanak seregeket.
  • Őrgrófságok: Tedd vazallusaidat őrgrófokká, hogy bástyáid legyenek az ellenséggel szemben - így kevesebb adóhoz jutsz, de erősebb védelemmel rendelkeznek.  
  • Továbbfejlesztett diplomácia: Add el felesleges hajóidat, vonulj háborúba alattvalóid érdekeiért, üzenj hadat, hogy támogasd a más országokban tevékenykedő lázadó csoportokat, vagy használd ki az új békekötési lehetőségeket.  
  • Játékmenetet érintő fejlesztések: Építs egész hadseregeket egy kattintással és hagyd magukra azokat a seregtesteket, amelyeket már nem akarsz támogatni. 
  • A mellékelt patch új funkciói: Teljesen új lázadó játékmechanika, helyi, tartományi szintű autonómia, új bíboros rendszer a katolikusoknak, új reformáció játékmechanika és egy új megjelenésű térkép.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 512mb memóriával ; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X- kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: XP/Vista/Windows 7/Windows 8 ; Processzor:Intel® Pentium® IV 2.4 GHz vagy AMD 3500+ ; Memória:2 GB RAM ; Videókártya:NVIDIA® GeForce 8800 vagy ATI Radeon® X1900, 1024mb memória ajánlott; DirectX®:9.0c ; Merevlemez:2 GB szabad hely ; Hangkártya:Direct X-kompatibilis hangkártya ; Egyéb követelmények:Szélessávú internet kapcsolat
Egyéb: Támogatott vezérlők: 3 gombos egér, billentyűzet és hangszórók. Internet vagy LAN kapcsolat a többjátékoshoz.

KÉPGALÉRIA:

Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód)
 
Europa Universalis IV Art of War PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére