Endless Space 2 DIGITAL DELUXE PC digitális kód

Endless Space 2 DIGITAL DELUXE PC digitális kód
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Endless Space 2 DIGITAL DELUXE PC digitális kód már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Endless Space 2 DIGITAL DELUXE PC digitális kód vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Endless Space 2 DIGITAL DELUXE PC digitális kód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 

A Digital Deluxe kiadás tartalmai

  • Az Endless Space 2 játék letölthető változata – Játssz az Endless Space 2-el már a korai hozzáférés során PC-n. Hozzáférést biztosít a játék végleges PC és Mac verzióihoz.
  • Hivatalos digitális soundtrack – Az Endless Space 2 játék FlyByNo által szerzett összes zeneszáma mp3 formátumban. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)
  • Pathfinder Academy hősök (látványbeli változás) – „Brunem Berto-Lancellum” és „Kinete Muldaur” karaktereket adja a játék hőseihez. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)
  • Pathfinder hős hajóskinek (látványbeli változás) – Választható "Pathfinder" hajóskint ad minden hősűrhajóhoz. (A játék megjelenését követően nyílik meg.)

Az Endless Space 2-ben egy civilizáció vezetőjének szerepét öltheted magadra, aki épp a csillagközi tér hideg mélységébe vezető első lépések megtételét felügyeli.

 

Utazásod során rejtélyes csillagrendszereket fedezhetsz fel, megismerheted ősi fajok titkait, fejlett technológiákkal elképzelhetetlen erőre tehetsz szert, és természetesen új létformákkal is találkozhatsz, amikkel aztán eldöntheted, hogy szövetségre lépsz, vagy meghódítod őket.

A történeted egy galaxisban bontakozik ki, amit először az Endless névre hallgató emberek hódítottak meg, akik azonban évmilliókkal ezelőtt emelkedtek fel és buktak el. Mindössze rejtélyes romok, félelmetes erőt rejtő alkotások, és egy misztikus, Dust néven ismert mágikus anyag maradt utánuk.

 

FEDEZD FEL a végtelen univerzumot

A teljesen átdolgozott, új Galaxy Generator jóvoltából egyedülálló csillagrendszereket és érdekességeket fedezhetsz fel, különböző bolygótípusokat népesíthetsz be, luxus és stratégiai erőforrásokat hasznosíthatsz, megfejtheted a Dust rejtélyeit, új életformákkal ismerkedhetsz meg, valamint egy halom furcsa, kozmikus anomáliával birkózhatsz meg.

 

TERJESZKEDJ az ismeretlenen túlra

Hódíts meg új rendszereket előőrsök létrehozásával, és alakítsd bolygóidat rettegett csillagközi erődökké, vagy csodákkal teli, bámulatos utópiákká. Tanítsd hőseidet, hogy flotta admirálissá, rendszer kormányzóvá, vagy befolyásos szenátorrá váljanak, és a lakosságot vezetve tovább gyarapítsák a galaktikus civilizációdat. 

 

HASZNÁLJ KI minden lehetőséget

Gyűjts Dust-ot, valamint luxus és stratégiai erőforrásokat, amiket aztán eladhatsz a piacon, fedezz fel lenyűgöző, új technológiákat és legyél mindig egy lépéssel vetélytársaid előtt a kereskedelmi társaságokon és finom diplomácián keresztül. 

 

SEMMISÍTS MEG minden ellenállást

Tervezd meg űrhajóidat, építsd ki flottádat és válaszd meg megfontoltan haditervedet, hogy győzedelmeskedj a legfeljebb hét ellenfél felett az internetes ütközetek során. Figyeld, ahogy kibontakoznak az epikus, valós idejű űrcsaták, és javíts stratégiádon a következő ütközetig.

Megjegyzés: a multiplayer az Early Access során kerül a játékba.

 

ÉLJ ÁT egy galaktikus történetet

Ismerd meg mindegyik civilizáció történetét a Sophon elszabadult mesterséges intelligenciájától kezdve, egészen a hagyományos Lumeris családokig, akiknek ambiciózus fiatal feltörekvőkkel kell szembenézniük. Tudj meg többet az Endless halálos műve, a Cravers eredetéről, vagy a Vodyani által üldözött, rejtélyes és bámulatos erővel bíró Heretic karakterről…A galaxis annak a civilizációnak a kezében lesz, aki képes irányítani a Dust-ot, és megfejteni titkait…de vajon az Endless faj tényleg egyedül volt a galaxisban? Valójában honnan származik a Dust? Igazak a misztikus Academy szervezetről szóló pletykák?

 

KITERJESZTETT VALÓSÁG

Nyomd meg bármikor a szóközt a Kiterjesztett Valóság nézet aktiválásához, ami részletes, szöveges információkat jelenít meg a rendszeredről, a kereskedelmi útvonalakról, diplomáciai álláspontokról és még az űrhajód állapotáról is harc közben!

 

GAMES2GETHER

Kövesd figyelemmel a játék fejlődését és ismerkedj meg a fejlesztői tehetségekkel. Hallasd a hangodat a Korai Hozzáféréssel kapcsolatos visszajelzésekkel, adj ötleteket, és szavazz grafikai és játékelemekre. Vegyél részt nyereményjátékokban, tervezz tartalmakat, melyeket a fejlesztők megvalósítanak, és hozzáadnak a játékhoz!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére