Empire: Total War PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Empire: Total War PC (digitális kód)

Empire: Total War PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Empire: Total War PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


Az Empire a Creative Assembly által fejlesztett Total War sorozat ötödik tagja, amelyből világszerte több mint öt és félmillió példány kelt el. Az epikus cím a valaha megalkotott legátfogóbb stratégiai játék, amely egy vadonatúj, sokak által várt funkcióval - a teljes egészében irányítható tengei csatákkal - bővült.

Az Empire: Total War minden szempontból forradalmi. Tökéletesen kombinálja a körökre osztott stratégiát a valós időben levezényelt csatákkal, miközben az eddigi legnagyobb játék a Total War sorozatból. A legnagyobb hadjárat-térkép, a leglenyűgözőbb grafika és részletgazdagság a Total War stratégiai sorozat történetében korábban soha nem látott fejlesztést és bővítést képvisel.

Jellemzők:

  • Bemutatkoznak a tengeri csaták: az Empire legfontosabb és legerőteljesebb újítása és megszemélyesítője. A Total War sorozat rajongói által legjobban várj újítás, mely jó eséllyel az RTS játékok utolsó, eddig kiaknázatlan területe.
  • Egy teljesen új környezet… - A XVIII. század a birodalmak alakulásának és a forradalmak kezdetének kora. Az Amerikai Egyesült Államok születése, a gyarmatbirodalmak egész világra történő kiterjedése, a zavargások és változások, amelyek alapjában változtatták meg a világot, és vezettek az első, valódi világhatalmak felemelkedéséhez.
  • …amely teljesen új stratégiákat követel meg – A puskaporral megindult a fegyverkezési verseny. Hatalmas hajók, fedélzetükön ágyúkkal fognak egymás ellen, óriási flottákba verődve harcolni, miközben Európa, Amerika, és India csataterein a tábori tüzérséggel támogatott muskétások tömött sorai ütköznek meg.
  • Epizodikus kampánymód – A hagyományos, nyitott játékmenetű „Nagykampány” mellett egy teljesen új mód, a „Road to Independence” is helyet kapott, amely tradícionálisabb, lineáris, valós idejű stratégiai élményével fokozatosan vezeti be a játékosokat a Total War sorozat gazdag világába.
  • Korábban nem látott többjátékos mód – A Total War sorozat legfontosabb újítása a többjátékos játékmódban. A választható módok elképesztő változatossága, továbbfejlesztett játékmechanizmus.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére