Edge of Twilight – Return To Glory (PC) DIGITÁLIS

Edge of Twilight – Return To Glory (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Edge of Twilight – Return To Glory (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Edge of Twilight – Return To Glory (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Edge of Twilight – Return To Glory (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az "Edge of Twilight - Return to Glory" egy harmadik személyű akciójáték, amely egy különleges poszt-apokaliptikus, steampunk fantasy világot mutat be, amely két külön birodalomra - a Nappal és az Éjszaka Birodalmára - lett felosztva. A játékosok Lex, a kitaszított fejvadász szerepébe bújhatnak, aki a két gyökeresen eltérő civilizáció összecsapásának közepén találja magát: az indusztriális Athernek, és a spirituális Lithernek között, akik mindegyikét az egyedüli energiaforrás utáni kapzsi vágy hajt. 

A játékosok hamarosan felfedezik, hogy Lex a világ utolsó félvére, akit a társadalom kitaszított, emellett pedig a két párhuzamos világ közti átjárás terhét is viseli.Ironikus módon a társadalom hamarosan ráébred, hogy a félvér öröksége az utolsó esély, amely megmentheti világukat a teljes sötétségtől. Kalandja során Lex az egyre összetettebb és lenyűgöző történet részesévé válik, ahol a jó és a rossz közti határvonalak egyre inkább elmosódnak. Érdekes karakterek, pörgős akciók, és csavaros rejtélyek várnak ebben az univerzumban, ahol minden megtörténhet. 

 

Jellemzők:

  • Egy magával ragadó poszt-apokaliptikus világ, amelyben a viktoriánus Steampunk és az alternatív fantasy elemek keverednek.
  • Új típusú gyors iramú, filmszerű harcok és akciók, amelyek a karakter személyiségétől és a játékos reakcióitól függnek.
  • A Nappal és az Éjszaka birodalmaira osztott világ; Egy antihős, aki két személyiség között őrlődik, melyek mindegyike saját, egyedi képességekkel rendelkezik.
  • Különleges, csavaros, és lenyűgöző történet, amely dinamikusan változik, a játékos bevonódásától függően.
  • Élő, lélgező világ, amelyet érdekes és teljesen eltérő szereplőgárda népesít be.

 

 

 

 

COPYRIGHT © 2006-2016 JDJC & FUZZYEYES Limited or an JDJC affiliate company. FUZZYEYES, the FUZZYEYES logo and EDGE OF TWILIGHT are either registered trade marks or trade marks of JDJC & FUZZYEYES Limited or an affiliate company. All rights reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére