Duke Nukem Forever PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Duke Nukem Forever PC (digitális kód)

Duke Nukem Forever PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.140 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +62 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Duke Nukem Forever PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Hősök jönnek, hősök mennek. De a Király örök!

Duke Nukem a játékok történetének egyik legnagyobb és legjellegzetesebb márkája. Egy tiszteletlen, politikailag inkorrekt szuper-macsó – a klisé-hősök tökéletes ellentéte. A játékban minden van, ami megöli az unalmat: idegen invázió, mellben erős csajok, mocskos poénok. A várva-várt Duke Nukem Forever olyan, mint amilyennek egy játéknak lennie kell – lényege a szórakoztatás! Ez a játék MEGA! Több órányi egyjátékos kampányával, és szokatlan többjátékos módjaival – mint a Duke Match, Capture the Babe, Hail to the King – biztosítja, hogy a játék legyen az első.

Jellemzők:

  • Első az egó: Bújj Duke Nukem bőrébe, és tudd meg, milyen egy szteroidbomba, egyszemélyes hadsereg élete, aki soha nem vall kudarcot, és mindig megkapja a csajokat.
  • Röhögőgörcs: Duke nem finomkodik, azt csinálja és mondja, amit a többiek nem mernek. Duke a játék során végig folyamatos beszólásokkal bombázza a játékosokat, próbára téve rekeszizmaikat. 
  • Interaktív világ: Tölts el amennyi időt csak szeretnél – dobj kosárra, súlyzózz, biliárdozz, flipperezz, léghokizz és nyerőgépezz. Hé, itt még a piszoárok is működnek! 
  • Terjedelem és változatosság: Ebben a játékban minden megvan – robbanékony FPS akció, idegen helyszínek, járművezetés, megoldandó rejtvények – a játékosok soha nem unják el magukat.
  • Semmihez sem fogható többjátékos: Duke új többjátékos módjaiban a „megalázás” szó új értelmet nyer. Kicsinyítsd le ellenfeled, majd taposd el; fagyaszd le, és törd össze; erősíts robbanóanyagot a hátára; dobj egy csőbombát a lábai közé – vagy ha unod már az efféle finomkodást, csak simán pörkölj az arcába rakétavetővel.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7 ; Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz ; Memória: 1 Gb ; Merevlemez terület: 10 Gb szabad területtel ; Videókártya: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600 256MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis ; Egyéb követelmények: Microsoft DirectX, Visual C++ 2005 Redistributable (ATL), Visual C++ 2008 Redistributable, és AMD Dual Core Optimizer telepítése. (Az AMD optimizer bizonoys AMD processzorok esetében biztosítja a játék hibátlan működését, de az összesre telepítésre kerül.)
Egyéb: nem támogatja a Windows XP 64-et
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7; Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz ; Memória: 2GB ; Merevlemez terület: 10 Gb szabad területtel ; Videókártya: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850 512MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb követelmények: Microsoft DirectX, Visual C++ 2005 Redistributable (ATL), Visual C++ 2008 Redistributable, és AMD Dual Core Optimizer telepítése. (Az AMD optimizer bizonoys AMD processzorok esetében biztosítja a játék hibátlan működését, de az összesre telepítésre kerül.)

KÉPGALÉRIA:

Duke Nukem Forever PC (digitális kód)
 
Duke Nukem Forever PC (digitális kód)
 
Duke Nukem Forever PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére