Duke Nukem Forever PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Duke Nukem Forever PC (digitális kód)

Duke Nukem Forever PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.140 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +62 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Duke Nukem Forever PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:Hősök jönnek, hősök mennek. De a Király örök!

Duke Nukem a játékok történetének egyik legnagyobb és legjellegzetesebb márkája. Egy tiszteletlen, politikailag inkorrekt szuper-macsó – a klisé-hősök tökéletes ellentéte. A játékban minden van, ami megöli az unalmat: idegen invázió, mellben erős csajok, mocskos poénok. A várva-várt Duke Nukem Forever olyan, mint amilyennek egy játéknak lennie kell – lényege a szórakoztatás! Ez a játék MEGA! Több órányi egyjátékos kampányával, és szokatlan többjátékos módjaival – mint a Duke Match, Capture the Babe, Hail to the King – biztosítja, hogy a játék legyen az első.

Jellemzők:

  • Első az egó: Bújj Duke Nukem bőrébe, és tudd meg, milyen egy szteroidbomba, egyszemélyes hadsereg élete, aki soha nem vall kudarcot, és mindig megkapja a csajokat.
  • Röhögőgörcs: Duke nem finomkodik, azt csinálja és mondja, amit a többiek nem mernek. Duke a játék során végig folyamatos beszólásokkal bombázza a játékosokat, próbára téve rekeszizmaikat. 
  • Interaktív világ: Tölts el amennyi időt csak szeretnél – dobj kosárra, súlyzózz, biliárdozz, flipperezz, léghokizz és nyerőgépezz. Hé, itt még a piszoárok is működnek! 
  • Terjedelem és változatosság: Ebben a játékban minden megvan – robbanékony FPS akció, idegen helyszínek, járművezetés, megoldandó rejtvények – a játékosok soha nem unják el magukat.
  • Semmihez sem fogható többjátékos: Duke új többjátékos módjaiban a „megalázás” szó új értelmet nyer. Kicsinyítsd le ellenfeled, majd taposd el; fagyaszd le, és törd össze; erősíts robbanóanyagot a hátára; dobj egy csőbombát a lábai közé – vagy ha unod már az efféle finomkodást, csak simán pörkölj az arcába rakétavetővel.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7 ; Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz ; Memória: 1 Gb ; Merevlemez terület: 10 Gb szabad területtel ; Videókártya: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600 256MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis ; Egyéb követelmények: Microsoft DirectX, Visual C++ 2005 Redistributable (ATL), Visual C++ 2008 Redistributable, és AMD Dual Core Optimizer telepítése. (Az AMD optimizer bizonoys AMD processzorok esetében biztosítja a játék hibátlan működését, de az összesre telepítésre kerül.)
Egyéb: nem támogatja a Windows XP 64-et
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows XP/Vista/7; Processzor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz ; Memória: 2GB ; Merevlemez terület: 10 Gb szabad területtel ; Videókártya: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850 512MB memóriával; Hangkártya: DirectX kompatibilis
Egyéb követelmények: Microsoft DirectX, Visual C++ 2005 Redistributable (ATL), Visual C++ 2008 Redistributable, és AMD Dual Core Optimizer telepítése. (Az AMD optimizer bizonoys AMD processzorok esetében biztosítja a játék hibátlan működését, de az összesre telepítésre kerül.)

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére