Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITÁLIS

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Dragon's Dogma: Dark Arisen (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Dragon's Dogma: Dark Arisen vérbeli akció-szerepjáték, ahol a játékos egy hatalmas, részletesen kidolgozott, élő világban vághat bele egy kalandba, mesterséges intelligencia által irányított, Pawnoknak nevezett karakterek társaságában, akik maguktól, önállóan harcolnak, bemutatva azokat a képességeket és stratégiát, amit magától a játékostól tanulnak el! A PC játékosok az online támogatásnak hála meg is oszthatják a világgal pawnjaikat, akik más világokban vendégeskedve hozhatnak vissza tulajdonosuknak értékes kincseket, pénzt, és a főellenfelek legyőzésénél használható stratégiákat.


Főbb jellemzők:

 • Dinamikus harcrendszer: Vágd le a Hidra mind a négy fejét, mássz egy griffmadár hátára és támadj a levegőből, győzz le sárkányokat és más lényeket, kifürkészve azok gyengeségeit.
 • Temérdek tartalom: Tartalmazza az összes korábban megjelent DLC-t, előrendelői extrát, kereskedői exkluzív tartalmakat, valamint a Dark Arisen kiegészítőt. Megtalállható benne a díjnyertes harcrendszer, a részletes karaktergenerálás lehetőségek, valamint egy félelmetes szörnyek által lakott hatalmas, földalatti területet is.
 • Részletes testreszabhatóság: Kilenc különböző, vocationnek hívott kaszt, egyedi képességekkel, fegyverekkel és páncélokkal, melyek mind fejleszthetők. Tanítható és kiképezhető, mesterséges intelligencia által irányított társak, akik alkalmazkodnak harci stílusodhoz.
 • Lenyűgöző látványvilág: Részletgazdag, nagyfelbontású grafika.
 • Teljes Steam támogatás: Steam eredmények, Steam Felhő mentés, Játékkártyák, Ranglisták, és Big Picture támogatás
 • Kibővített kontroller támogatás: A hagyományos egér/billentyűzet irányítási séma támogatása mellett a játék alapból támogatja az Xbox 360, Xbox One, Steam kontrollereket, valamint más DirectInput-alapú játékvezérlőket, mint például a DualShock controller.
 • Új Teljesítmények: 9 vadonatúj teljesítmény az új, és a visszatérő Dragon’s Dogma rajongók számára! Készülj fel Bitterblack Isle felfedezésének kihívásaira!

   

   

 

 

©CAPCOM CO., LTD. 2013, 2016 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére