DmC Devil May Cry (PC) DIGITÁLIS

DmC Devil May Cry (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
9.189 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +92 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

DmC Devil May Cry (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

DmC a démon és angyal nászából született ifjú Dante történetét meséli el, akinek szembe kell néznie mindazzal a nehézséggel, amit öröksége jelent. E kettős személyiség a játékmenetre is rányomja bélyegét, hiszen Dante egyaránt parancsol démoni és angyali erőknek. Rebellion névre keresztelt kardját akarata szerint változtatja, ami befolyásolja harcstílusát és mozgáskultúráját.


DmC fejlesztésére a Capcom az összetett szereplőiről és történetvezetéséről ismert brit Ninja Theory stúdiót kérte fel. A Ninja Theory tudása, valamint a Capcom akciójátékok területén szerzett páratlan tapasztalata a garancia arra, hogy a sorozat legújabb darabja megőrzi a Devil May Cry szellemiségét a mozifilmekhez mérhető kivitelezés mellett is.

Jellemzők:

  • Küzdj stílusosan – fűzd össze a földön és a levegőben végrehajtott támadásokat Dante angyali és démoni hatalmával a lehető legtöbb pont megszerzése érdekében!
  • Dante története – Ismerd meg Dante eseményekben gazdag korai éveit, melyekben helyet kaptak régi és új arcok is!
  • Féktelen akció – visszatér és új lehetőségekkel egészül ki a kardforgatásra és pisztoly használatára épülő intenzív harcrendszer, hogy stílusosan küldhesd a pokolra a démonfajzatokat
  • Megőrzi a Devil May Cry szellemiségét – a korábbi részek fejlesztői gondoskodnak arról, hogy a DmC megfeleljen a rajongók elvárásainak és szervesen illeszkedjék a Devil May Cry franchise-ba
  • Páratlan minőség – a Ninja Theory a legmodernebb digitális mozgásrögzítés technológiát használva a DmC ádáz küzdelmeit tökéletesen kiegészítő karakterdizájnt, történetmesélést, filmbetéteket valósíthatott meg kimagasló színvonalon.

 


©CAPCOM CO., LTD. 2013 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére