Displaced (PC) DIGITÁLIS

Displaced (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.079 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +11 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Displaced (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Normális életet éltek egy kisvárosban, egy virágzó ország szívében. Soha nem gondolták, hogy a szeparatisták és a kormány közötti alkalmi összecsapások fegyveres konfliktusba torkollanak, mindaddig, amíg össze nem csaptak a fejük felett a hullámok. Most a háborús övezet közepén rekedtek, egy halálos konfliktusban, amely az országot romhalmazzá változtatja. Nem katonák, és nem is harcosok. De túl fognak élni.

 

A küldetésed: vezesd ki a civilek egy csoportják a háború által megtépázott országból.

Nem lesz könnyű feladat. A csatatereket el tudod kerülni, ellenben a többi túlélővel, az osztagokkal, a bandákkal, és a hordákkal - amelyekről soha nem fogod tudni, hogy mi a szándékuk. Dönthetsz az elrejtőzés, a támadás, a tárgyalás mellett, de akár csencselhetsz is, de jobb, ha kétszer is meggondolod, hogy mit teszel, mivel az egész csoport élete forog kockán.

VÁLASSZ! 
Csak öt embert vihetsz magaddal, ezért válassz körültekintően. Egyesek az elsősegély nyújtásában jók, mások kiváló tárgyalók, megint mások pedig a műszaki dolgokhoz értenek.

DÖNTS! 
Egy teljesen nyitott térképen haladva te döntesz, hogy mi legyen a következő állomás.

ÉLJ TÚL! 
Tervezd meg az utat, és gondosan válaszd meg a cselekedeteidet, ha más csoportokba botlasz. Fejleszd azokat a képeségeket, amelyek hasznosak lehetnek a túlélési stratégiád szempontjából.

ISMERD MEG A TÚLÉLÉS TÖRTÉNETÉT 
A csapatodat a térképen tokenek jelzik. A játékkal párbeszédablakok révén kommunkiálhatsz, a csaták pedig kártyákkal zajlanak. Feladatod a tervezés, az irányítás, és a végrehajtás.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére