Dishonored - The Knife of Dunwall DLC PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dishonored - The Knife of Dunwall DLC PC (Digitális kód)

Dishonored - The Knife of Dunwall DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.560 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +16 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Dishonored - The Knife of Dunwall DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM! A játék régiózáras és csak Magyarország területéről aktiválható.

The Knife of Dunwall

Öltsd magadra Daud, a legendás orgyilkos, a császárnő végzete szerepét a Dishonored: The Knife of Dunwall-ban. Az Arkane Studios díjnyertes saját szemszögű akciójátékának második kiegészítő csomagja Daud szemszögéből mutatja be a világot. Használd fel az orgyilkos egyedülálló természetfeletti képességeit, fegyvereit, szerkezeteit és szövetségeseit.

Miután a császárnő meggyilkolása örökre megváltoztatta Dunwall sorsát, Daud elszántan keresi a megváltást. A Kívülálló felfedi számára a vezeklés kulcsát. De vajon ki, vagy mi lehet Delilah? A Bálnavadászok (fizetett orgyilkosok) társaságában Dunwall eddig nem látott utcáin új ellenfelekkel kell szembenézned. Használd Daud arzenálját, ami tökéletesen kiegészíti a Dishonored mobilitásra és lopakodásra épülő harcrendszerét. Döntéseid meghatározzák a végzeted, miközben emberséged utolsó morzsáinak megőrzéséért küzdesz.

Új erők, fegyverek és szerkentyűk

A Kívülálló jele egyedülálló természetfeletti képességekkel ruház fel. Hívd segítségül a Bálnavadászokat a harcban a „Summon Assassin” erővel, eredj rejtett rúnák és csontfaragványok nyomába a „Void Gaze” segítségével, és tanuld meg a „Blink” és más erők variációinak használatát. Céljaid elérésében olyan személyre szabott fegyverarzenál segít, mint az ellenfelek elkábítására való fojtópor, a bálnaolajjal működő bénító aknák, amelyek áramütést mérnek célpontjaidra, valamint a rejtett csuklóíj, amely egyaránt alkalmas altató és robbanó nyilak kilövésére.


Ismerd meg Dunwallt még jobban
Haladj át a jogászok negyedén és hatolj be a Rothwild mészárszék füstben úszó gyárterületére, ahol gigantikus bálnatetemek és nagydarab hentesek várnak. Térj vissza az elárasztott negyedbe, Daud titkos főhadiszállására. Éld át új szemszögből a Dishonored kulcsjeleneteit, köztük a sorsfordító pillanatot, amellyel kezdetét vette Corvo kalandja.


Válaszd meg utadat
Teljesítsd a küldetéseket a saját módszered alapján, miközben válaszok után kutakodsz. Megváltásod – vagy a benned rejlő sötétség elfogadása – képességeidtől függ és döntéseiden múlik. Deríts fényt Delilah titkára ebben az önállóan játszható kiegészítőben, majd tégy pontot Daud történetének végére a hamarosan érkező The Brigmore Witches kiegészítőben.

 


Dishonored®: The Knife of Dunwall™ © 2013 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, The Knife of Dunwall, Dunwall City Trials, Revenge Solves Everything, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére