Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód)

Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.560 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +16 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:


FIGYELEM! A játék régiózáras és csak Magyarország területéről aktiválható.

Folytasd kalandodat a legendás orgyilkos, Daud szerepében a Dishonored: The Brigmor Witches kiegészítőben. Használd fel újra Daud fegyvereit, szerkezeteit, szövetségeseit és természetfeletti képességeit, hogy pontot tehess a The Knife of Dunwallban kezdődött fordulatos történet végére.

Miután felfedted Delilah, a Brigmore-i boszorkánykör vezetőjének kilétét és megismerted a terveit, felkerekedsz, hogy megakadályozd a rituálé beteljesedését, amellyel elpusztításodra tör. Hadnagyod, Billie Lurk árulását követően egyedül kell átjutnod a Kalaposok és a Döglött Angolnák bandaháborújától sújtott kerületeken, amelyeken keresztül Delilah erődjébe vezet az út. Mindegy, melyik úton haladsz, egy dolog biztos – megfizetsz álnok tetteidért midőn Corvo Attano, a császári testőrből lett orgyilkos ítéletet mond feletted.

Jellemzők:

Új erők, fegyverek és szerkentyűk
A Kívülálló jele egyedülálló természetfeletti képességekkel ruház fel. Hívd segítségül a Bálnavadászokat a harcban a „Summon Assassin” erővel, eredj rejtett rúnák és csontfaragványok nyomába a „Void Gaze” segítségével, és tanuld meg a „Blink” és más erők variációinak használatát. Céljaid elérésében olyan személyre szabott fegyverarzenál segít, mint az ellenfelek elkábítására való fojtópor, a bálnaolajjal működő bénító aknák, amelyek áramütést mérnek célpontjaidra, valamint a rejtett csuklóíj, amely egyaránt alkalmas altató és robbanó nyilak kilövésére.

Ismerd meg Dunwallt még jobban
Keresd fel Draper's Ward utcáit és csatornáit, ahol két egymással rivalizáló banda alakította ki főhadiszállását: az egyiket a textilmalomban, a másikot a dokkoknál találod. Keresd fel újra az enyészetnek indult Coldridge börtönt, ahova kénytelen vagy behatolni, ha ki akarod szabadítani a Döglött Angolnák vezetőjét. Végezetül indíts támadást a gótikus Brigmore udvarház ellen, ahol Delila és az ő boszorkányai várják, hogy leszámolhassanak veled.

Válaszd meg utadat
Hiúsítsd meg Delilah terveit az általad választott módon. Megváltásod – vagy a benned rejlő sötétség elfogadása – képességeidtől függ és döntéseiden múlik. Határozd meg végzetedet, miközben lezárod Daud történetét a The Brigmor Witchesben.

Végigjátszás következményekkel
Folytasd a The Knife of Dunwall kiegészítőben megkezdett utadat a szó legszorosabb értelmében. Fegyvereid, fejlesztéseid, a megszerzett erők, az általad okozott káosz mértéke, valamint korábbi tetteid mind elkísérnek a The Knife of Dunwallból a kompatibilis mentési fájloknak köszönhetően.Dishonored®: The Brigmore Witches™ © 2012-2013 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, The Brigmore Witches, Void Walker’s Arsenal, The Knife of Dunwall, Dunwall City Trials, Revenge Solves Everything, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved. Unreal® is a registered trademark of Epic Games, Inc. Unreal® Engine, Copyright 1998 – 2012, Epic Games, Inc. All Rights Reserved. Uses Scaleform GFx © 2012 Scaleform Corporation. All rights reserved. Uses Bink Video. Copyright ©1997-2012 by RAD Game Tools, Inc. All Rights Reserved.

minimális rendszerkövetelmény:

A kiegészítő futtatásához szükséges, hogy a Dishonored alapjáték magyar (R/H/C/P) változata telepítve legyen a gépen.

Operációs rendszer: Windows Vista / Windows 7; 3.0 GHz dual core processzor vagy jobb
Memória: 3 GB RAM rendszermemória
HDD:9 GB
DirectXNVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850 kompatibilis videokártya - 512 MB RAM-mal (vagy több)

KÉPGALÉRIA:

Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód)
 
Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód)
 
Dishonored - The Brigmore Witches DLC PC (digitális kód)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére