Dishonored - Dunwall City Trials DLC PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dishonored - Dunwall City Trials DLC PC (Digitális kód)

Dishonored - Dunwall City Trials DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
930 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +10 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Dishonored - Dunwall City Trials DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM! A játék régiózáras és csak Magyarország területéről aktiválható.

Dunwall City Trials

Lépj be a Kívülálló világába az Arkane Studios díjnyertes saját szemszögű akciójátékának első kiegészítőjében. A Dishonored: Dunwall City Trials 10 különböző térképen változatos kihívásokat támasztva teszi próbára jártasságod a harc, a lopakodás, valamint a villámgyors helyváltoztatás területén.
Légy kreatív, amikor természetfeletti képességeidet, fegyverarzenálod, valamint szerkentyűidet használod, végezz a lehető legtöbb célponttal, verd vissza a hullámokban érkező tallboy-okat, őröket, könnyezőket és banditákat, vagy hajtsd végre elképesztő merényletek sorozatát. A Dunwall City Trials új achievement-eket és trófeákat, valamint globális online ranglistát is tartogat számodra.

Tíz egyedülálló kihívás

Ismerkedj meg a Dishonored rugalmas harcrendszerével, lopakodásra támaszkodó játékmenetével, és változatos díszleteivel, miközben sorra teljesíted a Dunwall City Trials embert próbáló kihívásait. Bizonyítsd be, hogy nincs nálad kiválóbb orgyilkos. Természetfeletti erőidet és szerkentyűidet kombinálva kövesd a nyomokat, azonosítsd célpontjaidat és végezz velük, ahogy minden ellenfeleddel. De ha nem akarod összevérezni a kezed, lődd szét az égből hulló bálnaolaj-tartályokat, vagy hatolj be észrevétlenül egy kúriába és szabadítsd meg tulajdonosát minden értékes ingóságától.

Globális online ranglista

A kihívások teljesítése során szerzett pontszámaid megjelennek a globális online ranglistán. Minden pont, minden másodperc számít, amikor összeméred magad más játékosokkal.

Új achievement-ek és feloldható galéria

A vadonatúj achievement-eken és trófeákon túl a feladatokat teljesítve feloldhatod a Dishonored látványterveit tartalmazó képgalériát is.© 2012 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, Revenge Solves Everything, Arkane, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére