Dishonored: Complete Collection (PC) DIGITÁLIS

Dishonored: Complete Collection (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dishonored: Complete Collection (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dishonored: Complete Collection (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő akció-kaland játékaink között:

A csomag tartalma:

- Dishonored: Death of the Outsider játékszoftver
- Dishonored 2 játékszoftver
- Dishonored: Definitive Edition játékszoftver

Dishonored: Complete Collection (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Dishonored: Complete Collection a következőket tartalmazza:

 • Dishonored: Death of the Outsider játék
 • Dishonored 2 játék
 • Dishonored: Definitive Edition játék

 

 

Dishonored: Death of the Outsider

 

A díjnyertes Arkane® Studios fejlesztőinek új játéka, a Dishonored®: Death of the Outsider a szakmailag elismert Dishonored® széria új, önállóan futó kalandja. Válj egy badass, természetfeletti képességekkel rendelkező orvgyilkossá, Billie Lurkké, aki régi mentorával, Dauddal szövetkezve próbálja elkövetni minden idők leghatalmasabb merényletét. A Dishonored® 2 közismert, egyedi játékmenetére és art designjára építő Death of the Outsider a széria összes ismertetőjegyét tartalmazza, beleértve a brutális közelharci rendszert, az egyedi pályafelépítést, és az immerzív történetmesélést, amely minden választásodra reagál. Az ellenállhatatlan karakterek és a lenyűgöző akció révén a Death of the Outsider kitűnő belépő a Dishonored újoncainak, miközben a sorozat elkötelezett rajongói a szeretett játékmenet és világ egy szignifikáns bővítményét kapják meg.

 

 

 

Történet:

 

Bújj bele Billie Lurk (azaz Megan Foster), Dunwall városának hírhedt bérgyilkosának bőrébe. Régi mentorod, a legendás orvgyilkos, Daud oldalán elvállalod minden idők leghatalmasabb merényletét, az Outsider megölését. Az istenszerű figura Billie és Daud szerint a Birodalom leggyalázatosabb eseményeinek egyik központi alakja. Az Outsider múltjának felderítése közben eljutsz Karnaca legmocskosabb sarkaiba, út közben halálos veszélyekkel, ősi erőkkel és kemény döntésekkel nézve szembe, melyek együttesen örökre megváltoztatják a világot.

 

 

 

Főbb jellemzők:

 

 • A TERMÉSZETFELETTI ORVGYILKOS - Maradj az árnyékokban, vagy intézd el ellenfeleidet a tűző napon – a döntés joga a tiéd. Vesd be a természetfeletti képességek, a különleges felszerelések és a fegyverek arzenálját, miközben minden helyzetet a saját módodon oldasz meg. Használd a képességeid és skilljeid: lopakodj észrevétlenül, vagy intézd el brutálisan az eléd kerülő ellenfeleket!
 • A LEGHATALMASABB MERÉNYLET - Az Outsider megölése nem lesz egyszerű. El kell látogatnod Karnaca komor alvilágának mélyére, ahol a város elveszett titkaira bukkansz. Út közben titkos és halálos, illegális versenyklubokat és a fekete mágiát éltető szektákat fedezhetsz fel, és ősi ereklyéket rabolhatsz el egy végtelenül izgalmas bankrablás során, megterítve életed leggrandiózusabb küldetésének.
 • A DEFINITÍV CÉLPONT - Miközben az Outsider után kutatsz, ellenfelek egész garmadájával kell szembenézned. Fegyvereid, felszerelésed és képességeid birtokában olyan célpontokat kell levadásznod, mint a halhatatlan Envisioned-ek, a hajthatatlan Sistersek, az Oracular Rend, és a Clockwork katonák új serege. Emelj a téten az opcionális célpontok levadászásával!
 • JÁTSZD ÚJRA A SAJÁT MÓDODON - Tárd fel a kreatív káosz új szintjeit a Dishonored 2 legendás erőinek bevetésével a kampány újrajátszása során az Original Game Plus (OG+) mód használatával!

 

 

 

 

 

Dishonored 2

 

Több, mint 100 díj és elismerés!

 


 

A játék által elnyert díjak: 

 

     

 

 

 

Öltsd magadra ismét a természetfeletti képességekkel felruházott orgyilkos szerepét a Dishonored 2-ben, 2012-es Év játéka díjakat bezsebelő, az Arcane Studios által alkotott Dishonored folytatásában! Fedezd fel ezt a páratlan világot, amelyben a miszticizmus és az ipar egyaránt jelen van, Emily Kaldwinként vagy a királyi testőrként, Corvo Attanóként – mindkettejük mesteri orvgyilkos, egyedi természetfeletti képességekkel, fegyverekkel és segédeszközökkel. Játssz úgy, ahogy a legjobb vagy: lopakodva, osonva, vagy ellenkezőleg, folyamatosan harcba bocsátkozva, esetleg a kettőt vegyítve. Használd ki hatalmas arzenálod és bánj el a lehető legkreatívabb módokon az ellenfelekkel, ha az árnyékokban lopakodsz, vagy ha beleveted magad a nyílt konfliktusokba. Ne mutass könyörületet, csak hagyj magad után pusztítást és káoszt – de ha szeretnéd, akkor inkább intézd el célpontjaid rafináltan, csendben, feltűnés nélkül. Minden eddiginél több választási lehetőséged lesz, és példátlan szabadsággal teljesítheted az eléd kerülő feladatokat.

 

 

 

TÖRTÉNET:

 

Dishonored 2 elődje után 15 évvel veszi fel a fonalat: Lord Regent nincs többé, a rettegett patkánypestis már csak a történelemkönyvek lapjain található meg. Az egykori császárnő, Emily Kaldwin trónját azonban egy bitorló szerezte meg, így a Szigetek sorsa veszélyben van. Emily Kaldwinként vagy Corvo Attanóként hagyd el Dunwall városának legendás utcáit, és fedezd fel Karnacát, az egykor élettől pezsgő tengerparti várost, amely Emily hatalomba való visszahelyezésének kulcsát őrzi. Vadászd le ellenfeleidet, és szerezd vissza azt, ami a jog szerint a tiéd!

 

 

 

FŐBB JELLEMZŐK:

 

 • Az orgyilkosok - A szinkronszínészek által életre keltett Emily Kaldwin és Corvo Attano egyedi képességekkel, kütyükkel és különleges fegyverekkel vágnak neki a küldetéseknek, hogy egymástól eltérő stílusban tudják le a feladatokat, legyen az egy helyszín felfedezése, a város utcáin vagy háztetőin lopakodva, vagy szemtől szemben küzdve meg az ellenfelekkel.
 • Természetfeletti erők - A továbbfejlesztett csonttalizmánok és az új képességfa révén a rendelkezésre álló képességeid elképesztő széles skálán szabhatod testre. Válj eggyé az árnyékokkal és vadászd le célpontjaid a legnagyobb csendben, kösd össze ellenfeleidet, hogy osztozzanak a rajuk rótt sorson, vagy mosd át az agyukat, és az elméjükön át győzd le őket. Válassz az erőszak, a nem halálos harc és a fegyverek szinte végtelen kombinációi közül!
 • Egy lenyűgöző világ - A komor, patkányok által ellepett Dunwall utcáit és a hanyatlásnak indult, egzotikus tengerparton fekvő Karnacát is bejárhatod, megismerve a karakteres, komoly háttértörténettel, fantasztikus építményekkel rendelkező világ történetét, olyan lenyűgöző és különleges helyeken fordulva meg, mint a homokviharok ostorozta Dust Disctrict, vagy egy őrült által birtokolt kúria, amit folyamatosan mozgó és változó falak, halálos csapdák és gépesített katonák díszítenek.
 • Egyedi kihívás - Válaszd ki a saját játékstílusodhoz passzoló nehézségi szintet, ezernyi módon paraméterezve játékod, a lopakodástól kezdve a harcon át egészen a mozgást befolyásoló tényezőkig.
 • A Void-motor - Dishonored 2 lenyűgöző világát az új Void-motor hajtja, amelynek alapját az id Tech motorja adja. Az aktuális hardverek erejét maximálisan kihasználó motor számos újítást hoz a Dishonored világába, a továbbfejlesztett mesterséges intelligenciával kezdve az új fény- és grafikus effekteken át egészen a történetmesélésig.

 

 

 

Dishonored: Definitive Edition

A Dishonored - az Arkane Studios "Év Játéka 2012" díjas alkotása - valamint annak minden kiegészítő tartalma - a Dunwall City Trials, a The Knife of Dunwall, a The Brigmore Witches és a Void Walker’s Arsenal - is megtalálható a Dishonored Definitive Edition kiadásban! Éld át a Dishonored és az összes kiegészítő nyújtotta élményt feljavított grafikával, amely teljes mértékben kihasználja a generáció erőteljes hardvereit.

 

Tartalom:

 • A több mint 100 'Az Év Játéka' díjjal büszkélkedő Dishonored egy magával ragadó, első személyű akciójáték, amelyben egy természetfeletti erőknek parancsoló, bosszúszomjas orgyilkost alakítasz. A Dishonored rugalmas harcrendszerének köszönhetően a legötletesebb módokon végezhetsz ellenfeleiddel a rendelkezésedre álló fegyvereket, szokatlan szerkentyűket és természetfeletti képességeket kombinálva. Csapj le ellenfeleidre az árnyak takarásából, vagy ronts rájuk kivont karddal. Csakis a döntéseiden múlik, milyen véget ér a küldetésed.
 • Öltsd magadra Daud, a legendás orgyilkos, a császárnő végzete szerepét a The Knife of Dunwall-ban. Miután a császárnő meggyilkolása örökre megváltoztatta Dunwall sorsát, Daud elszántan keresi a megváltást. Szerezz hozzáférést Daud új fegyvereihez, szerkezeteihez és természetfeletti képességeihez, miközben  Dunwall olyan, eddig nem látott részein haladsz, mint például a város bálnavadász központja, a Rothwild Vágóhíd, vagy az erősen őrzött Jogi Negyed. 
 • Folytasd kalandodat a legendás orgyilkos, Daud szerepében a The Brigmore Witches kiegészítőben. Daud történetének befejezésében háborúzó bandákkal és a veszélyes Brigmore boszorkánygyülekezettel kerülsz szembe. Utazz Dunwall eddig nem látott helyszíneire, mint például a Drapers Ward és a Brigmore Kastély, ahol természetfeletti erőkkel kell szembenézned, amelyek próbára teszik új fegyvereidet és képességeidet is.
 • Dunwall City Trials kiegészítőben a Dishonored rugalmas harcrendszerét, lopakodós játékmenetét, és jellegeztes helyszíneit teljesen új módon ismerheted meg, miközben végighaladsz a 10 különböző, változatos kihívásokban bővelkedő térképen. Tedd  próbára jártasságod a harc, a lopakodás, valamint a villámgyors helyváltoztatás területén, miközben végrehajtod a küldetéseket, új achievement-eket szerzel és titkokat fejtesz meg, valamint megmászod a globális online ranglistákat.
 • Void Walker’s Arsenal kiegészítő-csomaggal négy olyan tartalomcsomaghoz férhetsz hozzá, amelyek eddig csak a Dishonored előrendelői számára voltak elérhetőek. E csomagok egyedi karakter-bónuszokat, és további csont talizmán slotokat tartalmaznak egyebek mellett.

 

 

 

 

 

Dishonored®: Death of the Outsider™ © 2017 ZeniMax Media Inc. Developed in association with Arkane Studios. Dishonored, Arkane, VOID Engine, Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére