Diablo II PC digitális kód vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Diablo II PC digitális kód

Diablo II PC digitális kód
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 12 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.040 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Diablo II PC digitális kód ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Diablo-t, a Rettegés Urát egy bátor hős legyőzte a Tristram temploma alatti labirintusban. Mostanra a hősnek nyoma veszett, helyét pedig a Sötét Vándor vette át, aki Sanctuary világát járva csak halált és pusztítást hagy maga után. Az emberiség hőseként a te feladatod, hogy szembenézz Diablo gonosz testvéreinek csatlósaival, és megállítsd a Sötét Vándort, mielőtt beteljesítheti szörnyű sorsát.

 

Jellemzők:

  • Öt, félelmet nem ismerő kaszt - Küzdj meg a Pokol szolgáival az Amazonként, Varázslóként, Paladinként, Necromancerként, vagy Barbárként. Mindegyik karakterkaszt saját képességekkel és készségekkel rendelkezik.
  • Fedezz fel négy, kiterjedt birodalmat - Sanctuary hatalmas világa, óriási földalatti labirintusokkal, és feltérképezetlen vadonokkal vár.
  • Harcolj egy egyre bővülő fegyverarzenállal - Sajátíts el új képességeket, lelj erős új fegyverekre és páncélokra, és tedd még jobbá felszerelésedet varázslatokkal, ahogy hősöd ereje és hírneve egyre növekszik
  • Számtalan nehézségi szint - Szállj szembe Diablo csatlósaival a Nightmare játékmódban, a nagyobb kihívás - és a nagyobb jutalmak - érdekében. Ha pedig elég erős vagy, vár a Hell játékmód, ahol az ellenfelek tényleg félelmetesek, de a zsákmány legendás.
  • Győzd le Diablo-t online, barátaiddal - Vedd fel a harcot akár hét barátoddal online a Battle.Net-en, a Blizzard Entertainment ingyenes online játékszolgáltatásán. Keress játékokat, cserélj tárgyakat, és kerülj fel a helyi ranglétrákra.

minimális rendszerkövetelmény:

64 MB RAM (Windows XP) / 512 MB RAM (Vista) valamint virtuális memória, Windows XP vagy újabb, Pentium 233 MH-es processzor vagy újabb, 1,9 GB szabad merevlemez terület, a többfős játékhoz internetkapcsolat szükséges, a helyi hálózaton (LAN) történő játékhoz TCP/IP kapcsolat szükséges. Minimális képernyőfelbontás: 640x480

KÉPGALÉRIA:

Diablo II PC digitális kód
 
Diablo II PC digitális kód
 
Diablo II PC digitális kód
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére