Degrees of Separation (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Degrees of Separation (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Degrees of Separation (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Degrees of Separation (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Degrees of Separation (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Degrees of Separation 2D-s, fejtörőkkel teli platformjáték, amelyben Ember és Rime párosa - egymással ellentétes hatású erejét kihasználva - a hőmérséklet manipulálásával igyekszik túljutni az akadályokon. Együttműködésük során megismerik egymást és világaik sorsát.

Főbb jellemzők
  • 2D kaland- és platformjáték. Merülj el a gyönyörűen, egyedi stílusban, a hőmérsékletbeli különbségek összeütközésére alapozva összerakott 2D-s világokban.
  • Innovatív elbeszélésmód.  Fedezd fel a két főszereplőben, Emberben és Rime-ban rejlő lehetőségeket, miközben végigköveted az elismert videojáték-fejlesztő, Chris Avellone lenyűgöző történetét. 
  • Környezeten alapuló fejtörők. A különböző világokat átszelve a helyzetek és a környezet megváltoztatásával oldhatod meg az összetett fejtörőket.
  • Kooperatív játékmenet. Használd ki Ember és Rime erejét egyjátékos és kooperatív többjátékos módban játszva, miközben sokféleképpen léphetsz kölcsönhatásba a környezeteddel akár egyedül, akár csapatként.
  • Nemlineáris szintek. A játékban felbukkanó tájak mindegyike új játékmechanikai elemeket vet be, így szőve egybe a játékélményt, a történetet és a karakterfejlődést.

A játék fejlesztése során mind az egyjátékos, mind a kooperatív játékmenetre odafigyeltek a fejlesztők, a játék megindító történetét pedig a játékipar elismert veteránja, Chris Avellone jegyzi. Ember a hő mestere, míg Rime a hideget tudja uralma alá vonni, így keltik életre közösen a páros egyedülálló képességei a csodás látványt nyújtó tájat, miközben erős széllökéseket keltenek, folyókat fagyasztanak be, robbanásokat idéznek elő és számos más módon oldják meg az útjukba kerülő fejtörőket a különféle világokon át vezető útjukon. Mindketten megtanulják, hogyan hagyatkozhatnak egymásra és egyedi képességeikre változatos kalandjaik során.
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére