Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) DIGITÁLIS

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Varsótól Párizsig… majd Londonba!

A díjnyertes Advanced Tactics: World War II játék fejlesztőcsapata egy új és továbbfejlesztett játékmotorral tért vissza, amely teljes egészében a második világháború első, sorsdöntő napjaira fókuszál! A Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris az innovatív, második világháborús, hadműveleti wargame sorozat első tagja, amelyben a stratégiai elemek is megtalálhatóak. A The Blitzkrieg from Warsaw to Paris a német hadsereg 1939-es és 1940-es lengyelországi és franciaországi sikereit mutatja be (emellett pedig tartalmazza Nagy-Britannia tengeri invázióját a hipotetikus "Oroszlánfóka" hadműveletben, ha elég jól teljesíted a korábbi hadjáratokat.)

A részletesen kutatott - beleértve a jármű és csapatszintű részletes egységadatokat tartalmazó - komplex, történelmileg hiteles összfegyvernemi játékmenetű The Blitzkrieg from Warsaw to Paris könnyen elsajátítható felhasználói felülettel, valamint könyörtelen mesterséges intelligenciával rendelkezik. Minden egyes kampány előtt a játékosok stratégiai szinten olyan intézkedéseket és lehetőségeket választanak, amelyek messzemenő hatással lehetnek a tényleges csata alakulására, és sok hihető hipotetikus kimenetelt eredményezhetnek.

A harc során a játékosok ezredeket és hadosztályokat mozgatnak, összehangolják a támadásokat, és menedzselik az utánpótlást a játékban, amely szerintünk a legjobban bemutatja a korai Blitzkrieg hadjáratait. Továbbá egyedi akciók állnak a történelmi tábornokok rendelkezésére, hogy egy adott célpontnak vagy frontnak megadják a győzelem kivívásához szükséges extra 'löketet'. A Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris emellett egy különleges multiplayer funkcióval is rendelkezik, amellyel a játékosok több fő közt oszthatják el a tengelyhatalmak, vagy a szövetségesek erőit, a realizmus és az együttműködés új szintjét érve el!

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére