Dead Rising (PC) DIGITÁLIS

Dead Rising (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dead Rising (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dead Rising (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Dead Rising (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Frank West, a szabadúszó fotóriporter élete sztorijára vadászik, amikor egy ígéretes fülest követve egy vidéki porfészekbe látogat – csak hogy azzal szembesüljön, hogy a várost lerohanták a zombik! Hatalmasat tévedve a helyi plázába menekül, amelyről úgy gondolja, hogy biztonságos menedéket nyújt. Az ellenségek végtelen hordái, és a túlélésért folytatott valódi küzdelem várja, de mivel egy egész pláza áll a rendelkezésére, Frank tényleg bármit bevethet, hogy visszaverje az emberhúsra éhes tömegeket, és kiderítse, mi áll a szörnyű járvány mögött.

Ez a horror-akció teljesen új értelmet ad a „pokoli plázázás” kifejezésnek. A Dead Rising egy dinamikus, valós-idejű rendszert használ, amelyben az idő attól függetlenül is múlik, hogy Frank aktívan részt vesz az eseményekben, vagy csak egy helyben áll. Például a zombik lassan mozognak napközben, de erősebbek és gyorsabbak lesznek, ha leszáll az éj, így még nehezebbé válik a túlélés éjszaka. A példátlan méretű hordák soha véget nem érő hullámokban támadnak, és sokféle zombiból állnak. Ezek az egykori emberek megtartottak néhány emléket korábbi életükből, ez pedig mind viselkedésükben, mind külsőjükben megjelenik. A bevásárlóközpontban található különböző üzletek sokasága szinte kimeríthetetlen erőforrásokat kínál számodra – a járművektől kezdve, az összefércelt fegyvereken át, a sor szinte végtelen. A The variety of different stores in the mall offers an endless supply of resources including vehicles, makeshift weapons and more. Több túlélővel is találkozol utad során, ha pedig segítesz nekik, értékes információkhoz juthatsz a történtekről.

 

Főbb jellemzők:

 • Hatalmas helyszínek – A bevásárlóközpont óriási bel- és kültéri területei számtalan felfedezendő helyszínnel várnak!
 • Raj-technológia – Példátlan mennyiségű ellenség egyidejű megjelenítését teszi lehetővé a képernyőn, garantálva a nonstop, feszültséggel teli akciót.
 • Intenzív erőszak és élénk realizmus.
 • Bármi, amit a bevásárlóközpontban találsz Frank rendelkezésére áll
 • Mozgasd el az olyan környezeti tárgyakat, mint például az asztali napernyők, vagy a bevásárlóközpontban található padok.
 • Szerezz fegyverként használható tárgyakat a különböző boltokból – golfütők, fűnyírók, serpenyők, és rengeteg egyéb tárgy áll rendelkezésedre!
 • Nyomj le a torkodon többféle „plázakaját”, hogy visszenyerd életerődet.
 • Valós idejű rendszer – A történet kulcselemei bizonyos időpontokban történnek – akár ott van Frank, akár nincs. Ne maradj le a fontos eseményekről és lehetőségekről!
 • Használd ki Frank fotóriporteri képességeit – Örökítsd meg az őrületet filmen, minél jobb a kép, annál nagyobb lesz a jutalom!
 • NPC-k – Akik segítik a játékost a zombi-fertőzött bevásárlóközpontban.
 • Oldd meg rejtély – Mitől vált a város teljes lakossága élőhalottá?

 

További jellemzők és funkciók:

 • Mentési rendszer – Mostantól akár öt mentési hely áll rendelkezésedre
 • Kontroller támogatás – Natív Xbox 360/Xbox One és PlayStation DualShock 4 kontroller támogatás, megfelelő gomb-ikonokkal a képernyőn
 • Képernyőfelbontási beállítások – támogatja a 4K-t, és magasabb felbontásokat is
 • Változó képfrissítési ráta –  korlátozás nélküli képfrissítés, amely egyebek mellett támogatja a 144 Hz-es monitorokat, valamint az Nvidia G-SYNC technológiát
 • Testreszabható és szabadon konfigurálható billentyűzet- és egérbeállítások

 

 

©CAPCOM CO., LTD. 2006, 2016 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére