Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITÁLIS

Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Dead Rising 4: Frank's Big Package (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Frank's Big Package kiadás az alábbiakat tartalmazza:

 • Dead Rising 4 játék
 • Dead Rising 4 - Season Pass csomag
 • DLC Dead Rising 4 - Candy Cane Crossbow
 • DLC Dead Rising 4 - Sir-Ice-A-Lot
 • DLC Dead Rising 4 - Slicecycle
 • DLC Dead Rising 4 - Ugly Winter Sweater
 • DLC Dead Rising 4 - X-Fists

 

A Dead Rising 4: Frank's Big Package egy különleges ajándékcsomag a fa alá, amiben nem csak a Dead Rising 4 alapjáték csomagolását téphetik le a játékosok, de a hozzá megjelent összes kiegészítő tartalomét is. Ebben az új kiadásban mutatkozik be továbbá az új „Capcom Heroes" mód is, mellyel teljesen új módon élheted át a Dead Rising 4 történetét, ahogy Frank West klasszikus Capcom karakterek ihlette kosztümökben ritkítja a zombik sorait azok számos, különleges és pusztító csapásával.

A Dead Rising 4-ben a játékosok Colorado állam karácsonyi lázban égő Willamette városába érkeznek, miközben a Willamette Memorial Megaplex Mall-ban és környékén egy rejtélyes járvány szedi áldozatait. A fotóriporter Frank West az eredeti Dead Rising 16 évvel ezelőtti eseményeit követően tér vissza a városba, aki szörnyű helyzet közepette próbálja meg lerántani a leplet a járvány mögött álló kormányzati összeesküvésről. Izgalmas akcióval és sosem látott mértékű fegyver és karakter testreszabási lehetőségekkel, a Dead Rising 4 páratlan élményt nyújt, ahogy a játékosok felfedeznek, kutatnak és harcolnak a túlélésért ebben a nyílt világú játékban a zombi apokalipszis küszöbén.

 

Jellemzők:

 • NAGY adag új funkció és NAGY adag tartalom - A Dead Rising 4 alapjáték legfrissebb verziója, valamint:
 • Capcom Heroes - egy teljesen új mód, amiben sosem látott módon élheted át a Dead Rising 4 történetét. Frank West klasszikus Capcom karakterek kosztümét ölti magára, ikonikus fegyvereikkel pedig hatalmas pusztítást végez a zombi hordák soraiban.
 • Minden letölthető tartalom - Stocking Stuffer Holiday Pack, Frank Rising és Super Ultra Dead Rising 4 Mini Golf.
 • Minden bónusz tartalom - Street Fighter Outfit Pack, My Bloody Valentine Pack, Candy Cane Crossbow, Slicecycle, Sir-Ice-A-Lot, Ugly Winter Sweater és X-Fists.
 • Frank West visszatér! - Az eredeti Dead Rising főhőse, a fotóriporter Frank West 16 év után visszatér Willamette városába vadiúj kamerájával, hogy zombi szelfiket készítsen és felfedje a város titkait.
 • Nyílt világ - Fedezd fel és kutasd át a Willamette Memorial Megaplax és a környező város hatalmas helyszíneit fegyverekért és kosztümökért, amikkel aztán felveheted a harcot a zombi apokalipszissel és új nyomokat találhatsz.
 • Minden és bármi fegyver lehet a kezedben - Készítsd el saját zombipusztító eszközeidet a több száz potenciális fegyverkombinációból a praktikustól egészen az őrületesig, mint például a Bazooka Cannon, Electric Axe és a Plunger Lure.
 • Lebilincselő többjátékos mód - Játssz három barátod oldalán interneten keresztül és teljesíts küldetéseket, valamint hódítsd meg a zombik által megszállt Willamette Memorial Megaplex Mall-t.

 

 

 

 

©CAPCOM CO., LTD. 2016 ALL RIGHTS RESERVED.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére