Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS

Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Dead In Vinland (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A DEAD IN VINLAND egy túlélő/menedzser játék, amely szerepjáték és kaland elemekkel vegyül, és egy viking családról szól, akik legjobb tudásuk szerint próbálnak túlélni egy titokzatos szigeten.

Vezesd Eiriket és családját a túlélésért folytatott küzdelmükben, miután száműzték pket egy messzi, ismeretlen vidékre.
Menedzseld testi és mentális egészségüket, fedezd fel a szigetet, szervezd meg a táborodat, és foglalkozz az utadba kerülő más emberekkel is. Néhányan segítőkészek lesznek, mások pedig kevésbé lesznek... barátságosak.
Deríts fényt Vinland ezoterikus titkaira, amelyek megmenthetik életedet... de akár pusztulásodat is okozhatják.

Főbb jellemzők:

 • Komplex túlélés-menedzsment szimuláció: találd meg és gyűjtsd össze az erőforrásokat, biztosítsd az élelem-ellátást, ügylelj karaktereid testi és mentális állapotára, küzdj a betegségekkel és a sebesülésekkel, oszd be a vízkészleteidet, viseld el a természeti elemek (vihar, szárazság, eső...) csapásait. 
 • Kihívásokban gazdag: a játék körökre osztott, így van időd meghozni a legjobb döntéseket, de a kihívás így is kemény! Saját indokaiddal kell alkalmazkodnod kell a krízishelyzetekhez, amelyekbe a játék hoz.
 • 3 nehézségi szint: ha csak a történetet szeretnéd élvezni akkor a játék könnyű módját ajánljuk. A fanatikus őrülteket pedig az extrém nehézség, és az iron man mód várja, amivel még a játék fejlesztői sem tudtak megbirkózni!
 • Építsd meg a táborodat: bővítsd ki menedékedet 18 tevékenység állomással, melyek mindegyike sajátos mechanikával rendelkezik. Craftolj több mint 130 fejlesztést és tucatnyi tárgyat, hogy értékes bónuszokhoz juss. Válassz okosan, mivel nem craftolhatsz mindent!
 • Menedzseld a közösséget: 14 játszható szereplő, amelyek mindegyike saját erősségekkel, hibákkal, és előtörténettel rendelkezik. Befolyásold kapcsolataik alakulását a jelentőségteljes párbeszédválasztási lehetőségekkel, ismerd meg a hét lehetséges románc egyikét, rúgd ki táborodból a bosszantó alakokat, és toborozz újakat helyettük. És még néhány meglepetés is vár!
 • Fedezd fel a szigetet: 150 felfedezésre váró terület, több száz tárgy, amelyekkel interakcióba léphetsz. Fedezd fel a sziget számtalan titkát, és a gyönyörű, kézzel festett tájakat.
 • Ne csak túlélj, telepedj le: vadászhatsz, gyűjtögethetsz, és halászhatsz... de akár kertedet is művelheted, és juhokat tenyészthetsz! Haladó táborhelyek különleges játékmechanikákkal.
 • Éld át saját, személyes kalandodat: teljesíts 70 non-lineáris küldetést a játék végének eléréséhez. A játék végét követően megismerheted a szereplők további - meghozott döntéseid által alakított - sorsát.
 • Viszály- és hűbérrendszer: "üdvözöl" a sziget hírhedt zsarnoka Björn Headcleaver, és vidám rablóbandája. Hajts térdet előtte, és fizesd ki a heti sarc, vagy lázadj... és nézz szembe a következményekkel.
 • Teljes szerepjáték mechanika: 5 figyelemmel kísérendő egészségi állapot, 20 fejleszthető képesség, több mint 600 karaktervonás, 100 összegyűjthető tárgy, valamint 30 betegség, és 20 sérülés, amely halálodat okozhatja...
 • Szabd testre karaktereidet: minden egyes szintlépésnél 5 darab, véletlenszerűen generált különleges képesség közül választhatsz.
 • Körökre osztott taktikus harc: gyors és halálos 3v3 harcok Björn szolgái ellen. 5 egyedi, játszható karakterosztály, amelyek mindegyike saját harci készségekkel bír, valamint 5 passzív osztály.
 • HATALMAS tartalom: több mint 150.000 szó - az első Harry Potter könyv szövegmennyiségének duplája - amely egy felnőtt, ugyanakkor humoros történetet mesél el.

 

A DEAD IN VINLAND a “Dead In…” univerzum második játéka a DEAD IN BERMUDA után. Bár a két játék különálló cím, de kicsivel többet tudhatsz meg a furcsa szigetek titkairól, valamint a sorozat két játékának általános hátteréről.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére