Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód )

Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 16 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő rpg játékaink között:

Dark Souls II: Scholar of the First Sin (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

FIGYELEM! Ez a jelenlegi - DirectX 11-es - verzió nem kompatibilis az előző, DirectX 9-et támogató változattal.

 

A játékosokra hatalmas meglepetés vár a DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin-ben. Egy felejthetetlen kalandra invitál a lélegzetelállító világ, ahol minden sötét sarok és váratlan találkozás próbára teszi bátorságodat és elhatározásodat. Lépj túl azon, amit lehetségesnek gondoltál, és fedezd fel a brutális nehézségű kihívásokat, amelyek leküzdése hatalmas, intenzív érzelmi töltettel ajándékoz meg. Akár játszottál korábban a DARK SOULS™ II-vel, akár újoncként ismerkedsz a díjnyertes sorozattal - a játék ezen exkluzív, rendezői változata teljesen új élménnyek és meglepetésekkel vár rád.

 

  • A DARK SOULS™ II legteljesebb kiadása - A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin  sok egyéb extra mellett - egy csomagban tartalmazza az eddig megjelent összes DARK SOULS™ II tartalmat!
  • Egy teljesen új élmény és új kihívások - Az ellenfelek elhelyezése teljesen átdolgozásra került, gyökeresen megváltoztatva, dinamikusabbá téve a játékot. Az eddig biztonságosnak gondolt"safe zone"-ok többé már nem biztonságosak! Egy új, Forlorn névre hallgató NPC behatoló is kulcsszereppel bír a játékélmény megváltozása szempontjából. Még a tapasztalt játékosoknak is el kell felejteniük mindent, amit eddig a DARK SOULS™ II-ről tudtak. Vagy azt hitték, hogy tudják.
  • A többfős játék egy különleges tárggyal bővült, amely a csaták során megszerzett lelkek szabályozására szolgál - így ezeket már következetesebben lehet elosztani az online játék során. A partiban résztvevő játékosok száma is nőtt, az eddigi 4 főről 6 főre, teljesen megváltoztatva az online játék dinamikáját.

 

A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin új szintre emeli a sorozatra oly jellemző sötét hangulatot és izgalmas, kihívásokban gazdag játékmenetet. Indulj egy sötét utazásra és dacolj az esélytelennek ígérkező csatákkal, ördögi veszélyekkel és a könyörtelen kihívásokkal.

 

A multiplayer játék, a mentések, valamint az eredmények nem kompatibilisek a két verzió (DX9 és DX11 között). Az egyik verzió megvásárlása nem biztosít hozzáférést a másik változathoz. A rendszerkövetelmények eltérőek a két változat esetében. További információk a különféle verziót eltérő termékoldalain találhatóak.

 

 

DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin & ©2015 BANDAI NAMCO Entertainment Inc. / ©2011-2015 FromSoftware, Inc.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére