Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód )

Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 16 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
10.990 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +110 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:FIGYELEM! Ez a jelenlegi - DirectX 11-es - verzió nem kompatibilis az előző, DirectX 9-et támogató változattal.

 

A játékosokra hatalmas meglepetés vár a DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin-ben. Egy felejthetetlen kalandra invitál a lélegzetelállító világ, ahol minden sötét sarok és váratlan találkozás próbára teszi bátorságodat és elhatározásodat. Lépj túl azon, amit lehetségesnek gondoltál, és fedezd fel a brutális nehézségű kihívásokat, amelyek leküzdése hatalmas, intenzív érzelmi töltettel ajándékoz meg. Akár játszottál korábban a DARK SOULS™ II-vel, akár újoncként ismerkedsz a díjnyertes sorozattal - a játék ezen exkluzív, rendezői változata teljesen új élménnyek és meglepetésekkel vár rád.

 

  • A DARK SOULS™ II legteljesebb kiadása - A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin  sok egyéb extra mellett - egy csomagban tartalmazza az eddig megjelent összes DARK SOULS™ II tartalmat!
  • Egy teljesen új élmény és új kihívások - Az ellenfelek elhelyezése teljesen átdolgozásra került, gyökeresen megváltoztatva, dinamikusabbá téve a játékot. Az eddig biztonságosnak gondolt"safe zone"-ok többé már nem biztonságosak! Egy új, Forlorn névre hallgató NPC behatoló is kulcsszereppel bír a játékélmény megváltozása szempontjából. Még a tapasztalt játékosoknak is el kell felejteniük mindent, amit eddig a DARK SOULS™ II-ről tudtak. Vagy azt hitték, hogy tudják.
  • A többfős játék egy különleges tárggyal bővült, amely a csaták során megszerzett lelkek szabályozására szolgál - így ezeket már következetesebben lehet elosztani az online játék során. A partiban résztvevő játékosok száma is nőtt, az eddigi 4 főről 6 főre, teljesen megváltoztatva az online játék dinamikáját.

 

A DARK SOULS™ II: Scholar of the First Sin új szintre emeli a sorozatra oly jellemző sötét hangulatot és izgalmas, kihívásokban gazdag játékmenetet. Indulj egy sötét utazásra és dacolj az esélytelennek ígérkező csatákkal, ördögi veszélyekkel és a könyörtelen kihívásokkal.

 

A multiplayer játék, a mentések, valamint az eredmények nem kompatibilisek a két verzió (DX9 és DX11 között). Az egyik verzió megvásárlása nem biztosít hozzáférést a másik változathoz. A rendszerkövetelmények eltérőek a két változat esetében. További információk a különféle verziót eltérő termékoldalain találhatóak.

minimális rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1 64-bit / 8.1 64-bit, Processzor: AMD A8 3870 3,6 GHz-es vagy Intel® Core™ i3 2100 3.1Ghz, Memória: 4 GB RAM, Videókártya: NVIDIA GeForce® GTX 465 / ATI Radeon™ HD 6870; Internet: Szélessávú internet-kapcsolat, DirectX: 11-es verzió, Merevlemez: 23 GB Hangkártya: DirectX 11 kompatibilis, Támogatott vezérlők: Ajánlott controller: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (vagy azzal egyenértékű)
 

ajánlott rendszerkövetelmény:

Operációs rendszer: Windows 7 SP1, Processzor: Intel Core i3 2100 3.10GHz vagy AMD A8 3870K 3.0GHz, Memória: 4 GB RAM, Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 465 vagy jobb, ATI Radeon HD 6870 vagy jobb, DirectX: 9.0c,
Internet: szélessávú internetkapcsolat, Merevlemez: 14 GB, Hangkártya: DirectX 9 kompatibilis,
További megjegyzések: kontroller támogatás: Microsoft Xbox 360® Controller for Windows® (vagy azzal egyenértékű) ajánlott

KÉPGALÉRIA:

Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás)
 
Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás)
 
Dark Souls II Scholar of the First Sin PC (Dark Souls 2 digitális kód vásárlás)
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére