Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (PC) DIGITÁLIS

Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Cyberdimension Neptunia: 4 Goddesses Online (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ebben a Tamsoft és a Compile Heart által közösen fejlesztett hack 'n' slash kalandban mindenki négy kedvenc istennője egy online fantasy játékvilágba lép, amelyet... ők maguk ihlettek! Válassz a 12, egyedi játékstílussal harcoló karakter közül, és küzdj a 4 fős valós idejű bunyókban, engedj szabadjára pusztító „Ébresztő Képességeket”, szabd testre szereplődet a rengeteg, a kinézetet megváltoztató tartozékkal, vagy játssz akár online másokkal!

 

Főbb jellemzők:

4 fős Dungeon Raid-ek - Soha nem leszel egyedül a dungeonokban, ha van 3 másik csapattagod! Alakíts csapatot, és irtsd ki a dungeon-töltelékeket ebben a hack 'n' slash kalandban! És változtasd meg bármikor szabadon, hogy melyik játékost irányítod!

Itt HASZNÁLHATOD ezt a varázslatot - Készülj fel az összes helyzetre, rendelj többféle képességet minden egyes gombhoz, és maximalizáld a mérőcsíkot, hogy szabadjára engedj egy feltűnő "Ébresztő Képességet", amely elpusztítja azokat, akik keresztezik utadat!

+10 Divat - Mutasd be a rengeteg, a kinézetet megváltoztató - kozmetikai - felszerelést, amely átméretezhető, forgatható és bárhol elhelyezhető! Láttál már valaha bajuszos tündér kalóz DJ-t? Na, itt láthatsz!

Nep_Main csatlakozott a csapatodhoz- Játssz legfeljebb három másik emberrel az extra lootért, és a keményebb ellenségekért, valamint használd a játékon belüli csevegő funkciót, hogy valóban úgy érzed magad, mint egy MMO-ban! (Pedig ez nem az.)

 

© 2017 IDEA FACTORY / COMPILE HEART / TAMSOFT Minden jog fenntartva. A Neptunia az IDEA FACTORY védjegye. Az Idea Factory International, Inc. számára licencelve. Kiadja az Idea Factory International, Inc.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére