Curve Indie Bundle (PC) DIGITÁLIS

Curve Indie Bundle (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Curve Indie Bundle (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Curve Indie Bundle (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Curve Indie Bundle (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Curve Indie Bundle a következőket tartalmazza:

 • Explodemon játék 
 • Stealth Bastard Deluxe játék 
 • Velocity®Ultra játék 

 

Explodemon

Egy robbanékony tisztelgés a SNES-korszak platformerei előtt, a Stealth Bastard Deluxe alkotóitól. Ez az Explodemon - egy véget nem érő akcióorgia, amilyet még nem láttál.

Az Explodemon a 16-bites platformerek és a japán akciójátékok retro stílusát ötvözi a modernebb címek fejleszthető képességeivel, rejtett gyűthető tárgyaival, és okos fejtörőivel. A játékosok Explodemon önpusztító természetét használják az ellenségekkel szembeni harc során, és a levegőben repülnek, miközben változatos, fizika-alapú rejtvényeket oldanak meg.

Tizenkét hatalmas pálya, teljes billentyűzet- és kontroller-támogatás, fejleszthető képességek, és egy jó adag felfedezésre váró Teljesítmény és gyűjthető tárgy - az Explodemon megragadja a SNES-korszak platformereinek semmivel össze nem téveszthető esszenciáját és nosztalgiáját, hogy a legújabb indie platform-játékok mélységével és változatosságával bővítse azt.

 

Jellemzők:

 • Fedezz fel 12 hatalmas, intenzív platformer akcióban gazdag pályát, a három eltérő világban
 • Alkalmazkodj a folyamatosan változó játékélményhez - új képességek, és számtalan új veszély is vár rád!
 • Tedd Explodemon-t a saját pusztítógépeddé a fejleszthető képességekkel 
 • A számtalan gyűjtögethető tárgy és a 20 Teljesítmény modern ízeket ad a retró stílushoz
 • Élvezd a hatalmas önbizalommal és magabiztossággal elmondott képregényes történetet!
 • Teljes kontroller támogatás

 

 

Stealth Bastard Deluxe

Imádjuk a lopakodós játékokat. A gonosz elől bújkálást, az árnyékban lopódzást, a besurranás izgalmát. Na, de miért kell, hogy ezek a játékok annyira... lassúak legyenek?

Ez volt az a kérdés, amely megszülte a Stealth Bastard játékot - a lábujjhegyen osonós surranószimulátorok gyorsiramú, körömrágóan izgalmas ellenszerét, amelyre az egész világ annyira vágyott már. Most pedig az ügyesség, 'falimádó' lopakodás, és az őrületes, nyaktörő platformer játékelemek szentségtelen hármasával felskiccelt alapokra építve, elhozzuk neked a nagyobb, jobb, és csillogóbb kiadást - itt a Stealth Bastard Deluxe!

Csak az eszeddel és a csúcskategóriás lopakodó-szemüvegeddel felfegyverkezve a te feladatod, hogy átsurranj egy halálos létesítménnyel, amely elhatározta, hogy kioltja törékeny kis életed lángját. Fegyverek és páncél nélkül ha felfedeznek, az egyet jelent az azonnali halállal. Kerüld el a fényt, hogy ne keltsd fel a halálos biztonsági robotok figyelmét! Ugrálj, mint egy egészségtől kicsattanó lazac, hogy elkerüld a sütögető kedvű lézereket! Gondolkodj gyorsan, mert összepreéselnek a falak! Csak a leggyorsabbak és a legsunyibbak jutnak el a kijáratig anélkül, hogy a létesítmény biztonsági rendszerei széttrancsíroznák őket. Te is köztük leszel?

 

Főbb jellemzők:

 • Kampánymód: 80 pálya, 8 világra elosztva, amelyek bővelkednek a trükkös fejtörőkben, a platformer kihívásokban, és a sasszemű biztonsági robotokban, akik teljes ellenszenvvel viseltetnek a szenvedéseid iránt.
 • Dinamikus világítás: Maradj a Stealth Bastard Deluxe dinamikus világítási rendszere által vetett árnyékokban, hogy elkerüld az ellenségeid és a biztonsági kamerák figyelmét.
 • Felszerelések: Az álcaruha, a csali, a hangcsali, az ellenfény, és a telelportok új lehetőségeket kínálnak arra, hogy túljárj a pályákon az ellenségek eszén.
 • Titkok: Találd meg a játékban elrejtett titkokat, hogy új pályákhoz és felszerelésekhez férj hozzá.
 • Ranglétrák: A Stealth Bastard Deluxe világranglistája egyszer s mindenkorra megmutatja, hogy ki a legjobb játékos. Minden egyes pályához külön ranglétra tartozik, külön a felszereléssel történő, és a felszerelés nélküli végigjátszásokhoz. Emellett összehasonlíthatod pontszámaidat a Steam-es barátaid eredményeivel a Steam ranglisták segítségével.
 • Pályaszerkesztő: A Stealth Bastard Deluxe kampánymódjának létrehozásához használt pályaszerkesztő szintén megtalálható a játékban. Kergesd az őrületbe barátaidat és más játékosokat a brutálisan nehéz pályáiddal!
 • Online pályatároló: A pályaszerkesztőben létrehozott szintek feltölthetőek az online pályatárolóba, ahonnan más - a játékkal rendelkező -játékosok automatikusan letölthetik őket.
 • Steam Felhő támogatás: Folytasd a legutóbbi mentésedtől, bárhol is vagy.
 • Teljesítmények: Az értéktelen teljesítmények széles választéka - egyesek nyilvánvalóak, míg mások elgondolkodtatóan csavarosak. Meg tudod szerezni az összeset?

 

 

Velocity®Ultra

Velocity®Ultra iegy díjnyertes, felülnézetes shooter, amely a galaxis egyetlen Quarp Jet-jének - egy fejlett, teleportálásra képes űrhajónak - pilótafülkéjébe ültet. Mikor azzal a feladattal bíznak meg, hogy egy összeomlott fekete lyukból mentsd ki a túlélőket, mind a tűzerődre, mind a villámgyors helyzetfelismerésedre szükséged lesz, hogy átvezesd a Quarp Jet-et az 50, sci-fi akcióban bővelkedő pályán.

Robbanékony látványával, az animék által ihletett művészeti stílusával, és izgalmas elektronikus zenéjével a Velocity a klasszikus játéktermi shooterek sebességét, vadságát, és kihívásait ötvözi, miközben különleges puzzle játékmechanikáival a komplexitás teljesen új szintjét vezeti be.

 

Főbb jellemzők:

 • Vezesd a galaxis legfejlettebb űrhajóit 50 izgalmas küldetés során.
 • Oldj meg fondorlatos rejtvényeket és cselezd ki az ellenségeket a tér befolyásolásával.
 • Teljes Steamworks integráció, több mint 30 Steam Teljesítmény, és a Steam Játékkártyák széles gyűjteménye.
 • Online ranglisták, tökéletes pontozási rendszerrel minden szinthez.
 • Teljesen szabadon konfigurálható billentyűzetkiosztás, valamint kontroller támogatás.
 • A játék során felfedezhető bónusz küldetések és számos rejtett mini-játék.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére