Crusader Kings II: Legacy of Rome (PC) DIGITÁLIS

Crusader Kings II: Legacy of Rome (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Crusader Kings II: Legacy of Rome (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Crusader Kings II: Legacy of Rome (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Crusader Kings II: Legacy of Rome (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához szükséges a Crusader Kings II alapjáték Steam változata.

 

A Crusader Kings II: Legacy of Rome a sokat dícsért Crusader Kings II stratégia/szerepjáték második kiegészítője, amelynek fókuszában a Bizánci Birodalom áll. Bizánc erősen átpolitizált világában a vazallusok ármánykodnak. Különböző frakcióik most szövetségre léptek, hogy fellázadjanak uralmad ellen.

A Legacy of Rome számtalan új funkcióval segít abban, hogy túljárj az eszükön, és fenntartsd a birodalmadat. A Római Birodalom utolsó lélegzetvételei a te kezedben vannak!

A grand strategy műfaj mestereinek Crusader Kings II játéka a világtörténelmet meghatározó korszakokat vizsgálja. A középkori Európa elevenedik meg ebben a lovagokról, rendszerekről, és uralkodóházakról szóló epikus címben...

 

Főbb jellemzők:

  • Ismerj meg egy összetett frakciórendszert: Csatlakoz egy frakcióhoz, hogy nyomást gyakorolj hűbéruradra, és kísérd figyelemmel a saját birodalmad frakcióit.
  • Toborozz állandó hadseregeket: Mostantól kíséreteket használva állandó hadseregeket toborozhatsz uradalmadban. A hadseregek méretét a technológia határozza meg.
  • Tapasztald meg a frakciók lázadását: Nincs több könnyen leverhető lázadás. Az elégedetlen hűbéresek összefognak, hogy uralmad ellen lázadjanak.
  • Nevezz ki ortodox pátriárkákat: Az ortodox királyságok és birodalmak mostantól saját vallási vezetőiket irányíthatják, így nem függnek a konstantinápolyi pátriárkától.
  • Áramvonalasított adózás: A közvetlenül alattad álló vazallusod adóit növeled, így nem kell foglalkoznod az alacsonyabb rangú hűbéresek véleményével.
  • Vezető-fókusz: Válaszd meg bölcsen tábornokaidat, mivel tulajdonságaik és képességeik most már létfontosságúak a csatatéren. A parancsnokvonások száma bővült, növelve a katonai parancsnokok megfelelő kiválasztásának fontosságát.
  • Fedezz fel bizánci eseményeket és döntéseket: A 'Legacy of Rome' számos olyan különleges eseményt és döntést tartalmaz, amelyekkel szemed előtt kel életre a Bizánci Birodalom.
  • Fejleszd uralkodódat: Mostantól aktívan törekedhetsz rá, hogy fejleszd képességeidet és tulajdonságaidat, az új Self Improvement Ambitions (önfejlesztő ambíciók) funkció segítségével.

 

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére