Crusader Kings II: Holy Fury (PC) DIGITÁLIS

Crusader Kings II: Holy Fury (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Crusader Kings II: Holy Fury (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Crusader Kings II: Holy Fury (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Crusader Kings II: Holy Fury (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Crusader Kings II alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Crusader Kings II: Holy Fury kiegészítőjében az ókori rítusok és az új istenek csapnak össze

Lehet, hogy Rómában és Konstantinápolyban Krisztus uralkodik, de Észak-Európa még mindig a harci és a házi istenségek otthona. Ezen hitvallások heves küzdelemben fognak egymásnak feszülni, mivel a Béke Hercege karddal térít, a Természet Istenei pedig természetellenes áldozatokat követelnek kegyeikért cserébe.

A Holy Fury a Crusader Kings II - a stratégiai játékok mesterei, a Paradox Development Studio által fejlesztett, ünnepelt középkori szerepjáték grand-scale strategy élmény - legújabb kiegészítője. Támaszkodj harci-páholyod támogatására hódításaid során, hajts fejet a pápa előtt, hogy megszerezd isteni trónodat, vagy alapíts egy legendás vérvonalat, amelynek neve korokon át fog visszhangozni.

 

Crusader Kings II: Holy Fury jellemzői:

  • Összetört és véletlenszerű világok: Indítsd játékodat egy kitalált Európa térképén, egy apró, területért küzdő birodalomként, vagy egy véletlenszerű, a múlt nagy királyságainak történelmi analógiáival rendelkező térképen.
  • Harcos-páholyok: Csatlakozzon egy pogány harcos-páholyhoz, lépj feljebb a ranglétrán, szerezz hozzáférést hatalmas szövetségesekhez és jobb katonai készségekhez.
  • Legendás vérvonalak: A nagyszerű harcos hősök leszármazottai olyan bónuszokat kapnak, amelyek megfelelnek az őseik által elért teljesítményeknek, beleértve Nagy Károly, Dzsingisz kán és mások történelmi vérvonalait.
  • Befolyásold szomszédaidat, vagy szállj szembe velük: Próbálj meg egy vonakodó vazallust a a báj és a meggyőzés útján megnyerni ügyednek, vagy provokálj valakit, akivel konfliktusba akarsz kerülni.
  • Szentség: A jámbor katolikusok kanonizálódhatnak, hogy dicsőségüket továbbadják leszármazottaiknak, végső nyughelyüket pedig értékes helyszínné tegyék.
  • Koronázások: A feudális királyoknak és császároknak papokat kell találniuk, hogy azok koronázzák őket, mivel minden hatalom a mennyekből ered.
  • Új keresztes hadjárat események: A korszak vallási háborúi még mélyebb játékmenetet kaptak.
  • Új örökösödési törvények: A pogány vének tanácsa mondja ki az utolsó szót arról, hogyan oszlik meg a birodalom az örökösök között, vagy egy uralkodó harcra hívhatja testvérét a birodalom egységesítése érdekében.
  • És még sok más: Számos apróbb, a változatosságot szolgáló módosítás - vallási változások, egyedi ember- és tárgynevek, összetettebb keresztelési játékmechanika, az általad megölt emberek listája.

 

Paradox Interactive, CRUSADER KINGS® Copyright© [2013] Paradox Interactive AB Minden jog fenntartva.

Powered by Clausewitz 2.0

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére