Crusader Kings II DLC Collection PC (digitális kód)

Crusader Kings II DLC Collection (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
36.799 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +368 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Crusader Kings II DLC Collection (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához szükséges a Crusader Kings II alapjáték Steam változata.

A csomag az alábbi 21 terméket tartalmazza:  Crusader Kings II: Dynasty Shields, Crusader Kings II: Mongol Faces, Crusader Kings II: Songs of Albion, Crusader Kings II: Songs of Faith, Crusader Kings II: Ruler Designer, Crusader Kings II: Songs of the Holy Land, Crusader Kings II: African Unit Pack, Crusader Kings II: Songs of the Caliph, Crusader Kings II: Sword of Islam, Crusader Kings II: Dynasty Shield II, Crusader Kings II: Legacy of Rome , Crusader Kings II: Byzantine Unit Pack , Crusader Kings II: African Portraits , Crusader Kings II: Songs of Byzantium , Crusader Kings II: Sunset Invasion, Crusader Kings II: Russian Portraits, Crusader Kings II: Russian Unit Pack, Crusader Kings II: Songs of the Rus, Crusader Kings II: The Republic, Crusader Kings II: Mediterranean Portraits, Crusader Kings II: Songs of Prosperity

 

A Crusader Kings II a többszörösen díjnyertes, nagysikerű elődjének méltó folytatása, az elmúlt pár év stratégiai játékait meghatározó sorozat második epizódja.

Habár a sötét középkor már a végét járja, Európa még mindig forrong: a magukat hatalmasnak gondoló, valójában jelentéktelen lordok igazi uralkodókkal versengenek a hatalomért az apró királyságokra bomlott kontinensen. A Pápa szent háborúra hívja Európa uralkodóit, hogy megvédjék a Szentföldet a hitetlenek támadásától, miközben hatalmát a háttérből a zsebüket dugig tömő püspökök veszélyeztetik. Bővítsd az uradalmad méretét, töltsd dugig a kincstárad, jelölj ki hűbéreseket, nemezz utódokat, irtsd ki gyökerestül az ellenállókat és az árulókat, hozz új törvényeket, tartsd kordában a nemeseid, tégy meg mindent a dinasztiád jövője érdekében!

Minden jó uralkodónak kell valaki, akire támaszkodhat, de vigyázz, hiszen nem tudhatod, hogy melyik alattvalód próbál hátba támadni, és kit ragad magához a hataloméhség…

A Crusader Kings II az emberiség történelmének egyik legviharosabb és legfontosabb periódusát dolgozza fel, a grand strategy-nek hívott monumentális, hihetetlenül tartalmas műfajban. Ez egy igazi, epikus játék, a középkori Európával, lovagokkal, monarchiákkal, árulásokkal és harcokkal!

Jellemzők:

  • A történelmet 1066-tól írhatod újra, egészen 1453-ig állva a sarat… feltéve, ha nem hal ki előbb a dinasztiád!
  • Válassz egyet a keresztény fejedelmek közül, és tegyél meg mindent, hogy a dinasztiája túlélje a történelem viharát. Irányítsd uralkodót utódait, tégy meg mindent a dinasztiád hírnevének és erejének fenntartása érdekében!
  • Növeld a hűbéri birtokod méretét, és tégy meg mindent, hogy egyben tartsd a növekvő birodalmad
  • Fedezd fel az udvaroncaid és a hűbéruraid ármánykodásait
  • Csatlakozz a szent háborúhoz, vedd fel a harcot a mórokkal és a többi hitetlennel
  • Védd meg Európát a mongol horda inváziójától
  • Küzdj meg a pápával a bíborosok kegyeiért
  • Éld és írd újra a középkor eseményeit online is, akár 30-nál is több másik játékos részvételével 

 

Paradox Interactive, CRUSADER KINGS® Copyright© [2013] Paradox Interactive AB All rights reserved.

Powered by Clausewitz 2.0

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére