Company of Heroes - Tales of Valor DLC PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Company of Heroes - Tales of Valor DLC PC (Digitális kód)

Company of Heroes - Tales of Valor DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.050 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Company of Heroes - Tales of Valor DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Company of Heroes: Tales of Valor az év játékának választott és a legmagasabb kritikai elismerésben részesített valósidejű stratégiai játékfranchise, a Company of Heroes kiegészítője új hadjáratokat, meghódítandó csatatereket és parancsra váró egységeket kínál. A Company of Heroes: Tales of Valorban a továbbfejlesztett játékmechanizmusok mellett 3 epizodikus kaland vár 9 küldetéssel, 3 új többjátékos mód és eddig nem látott képességek mellett.

Jellemzők:

  • 3 realisztikus történet – Tapasztald meg a második világháború élményét a konfliktus mindegyik oldalán. Mindegyik epizód új küldetéseket és feladatokat tartogat számodra perzisztens környezetben.
  • Közvetlen tűzvezérlés – A játékos taktikai és stratégiai döntések meghozatalán túl közvetlenül is irányíthatja a harctéri egységeket, így befolyásolva a csata menetét. Célozz, tüzelj és manőverezz valós időben, hogy kihasználd a változó körülmények.
  • Parancsolj új egységeknek – Új gyalogos és motorizált egységek érhetőek el, mint a Schwimmwagen és a Staghound. A Schwimmwagen egy kétéltű, összkerékmeghajtású terepjáró, míg a Staghound egy jó manőverezőképességű 4x4-es páncélozott jármű.
  • Foglalj el új területeket – A Villers-Bocage-i és más híres ütközetek által ihletett térképek állnak a játékosok rendelkezésére online módban.
  • 3 többjátékos mód – Új többjátékos módokkal ismerkedhetsz barátaiddal együtt. Váljatok tankparancsnokká és csapjatok össze a Panzerkriegben, válasszatok hősi egységeket és szorítsátok vissza az ellenség arcvonalát Assault módban, végül, de nem utolsósorban fogjatok össze Stonewallban a hullámokban érkező támadások visszaverése érdekében.© SEGA. Developed by Relic Entertainment Inc. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and Company of Heroes are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft

www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére