Company of Heroes - Opposing Fronts DLC PC (Digitális kód)

Company of Heroes - Opposing Fronts DLC PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus: Stratégia
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
4.050 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +41 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Company of Heroes - Opposing Fronts DLC PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Az első számú valósidejű stratégiai játéksorozat legújabb felvonásának pokoli hadszínterén a játékosnak két csatában edzett hadsereget kell vezetnie a becsületért és a hazáért vívott kíméletlen hadjáratban. A makacs 2. Brit Hadsereg élén a franciaországi Caen hősies felszabadítása a feladat, míg a német Panzer Elite segítségével a történelem legnagyobb ejtőernyős invázióját kell visszavernünk.

Jellemzők:

  • Két új hadsereg: Játssz a 2. Brit Hadsereg, vagy a német Panzer Elite színeiben, használd ki a parancsnoki ágakban és az egységfejlesztésben rejlő pusztító lehetőségeket.
  • Két teljes hadjárat: Vezesd a 2. Brit Hadsereget és szabadítsd fel Caen kulcsfontosságú stragéiai pontjait. Verd vissza a német Panzer Elite-tel a szövetségesek ejtőernyős invázióját a Veteményeskert hadművelet keretében.
  • Valódi háború, valódi csataterek, továbbfejlesztett hadviselés: Perzisztens küldetések, dinamikus időjárási effektet, valamint fejlesztett járműves és harctéri taktikák teremtik meg a realizmus új szintjét.
  • Vadonatúj többjátékos lehetőségek: Kombináld a Company of Heroes: Opposing Fronts és az Eredeti Company of Heroes négy játszható hadseregét online. Gyűrd le a Harmadik Birodalmat brit tüzérséggel és amerikai páncélosokkal, vagy alkalmazd a Wehrmacht és a Panzer Elite villámháborús taktikáit a szövetséges támadás semlegesítésére.
  • Directx 10 támogatásának köszönhetően a valaha volt legélethűbb valósidejű stratégiai játékélményt nyújtja továbbfejlesztett bevilágítási technikája és a példátlanul részletes terep révén. © SEGA. Developed by Relic Entertainment Inc. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and Company of Heroes are either registered trademarks or trademarks of SEGA Corporation. All rights reserved. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére