Company of Heroes 2 The Western Front Armies PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Company of Heroes 2 The Western Front Armies PC (Digitális kód)

Company of Heroes 2 The Western Front Armies PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Company of Heroes 2 The Western Front Armies PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Company of Heroes 2: The Western Front Armies kiegészítővel újfent a nyugati fronton találják magukat a díjnyertes Company of Heroes sorozat első felvonásának rajongói. Az önállóan futtatható kiegészítő két különleges csomagot tartalmaz: az amerikai hadsereget, valamint a német nyugati főparancsnokságot. Mindkét hadsereg egyedülálló taktikai lehetőségekkel, gyalogos és motorizált egységekkel, képességekkel és fejlesztésekkel érkezik, amelyeket a négy évszak színeiben pompázó nyolc többjátékos térképen próbálhatunk ki. A The Western Front Armies kiegészítővel bemutatkozik egy új fejlődési rendszer, melynek egyedi megoldásai révén minden korábbinál alaposabban beleáshatjuk magunkat a játék stratégiai és taktikai lehetőségeibe.

A kiegészítővel együtt immáron 31 hivatalos (valamint ezernél is több, a rajongók által a Steam Workshopban készített) térképen ütközhetnek meg egymással a játékosok, akiket automatikus rendszer párosít össze. Minden tartalom elérhető függetlenül attól, hogy annak mely részével rendelkezik a felhasználó, legyen az akár csak a The Western Front Armies önmagában.

„Tisztában voltunk azzal, hogy a játékosok vissza szeretnének térni az első részhez, ezért úgy döntöttünk, megteremtjük a lehetőséget, hogy ismét felkeressék a nyugati frontot” - mondta Greg Wilson, a Relic Entertainment executive producere. „Azáltal, hogy a nyugati frontra fókuszáló tartalmat kínálunk a Company of Heroes 2 játékosainak, számos új taktikai lehetőséggel bővíthettük a többjátékos módot. Sosem volt még ilyen egyszerű dolga annak, aki népes multiplayer közösségünkhöz kíván csatlakozni.”

Jellemzők:

  • Amerikai erők: Vezesd győzelemre az új képességeket és stratégiát alkalmazó Eisenhower tábornok csapatait.
  • Nyugati főparancsnokság: Ismerkedj meg a nyugati fronttal egy új szemszögből, ragadd meg az előtted álló lehetőséget.
  • Nyugati front: Terjeszd ki a háborút a lélegzetelállító, példátlanul valósághű módon ábrázolt nyugati frontra.
  • Új térképek: Nyolc új és 23 már meglévő Company of Heroes 2 térkép, valamint ezernél is több, a Steam Workshopban készült rajongói alkotás
  • Heves online ütközetek: Éld át a nyugati front brutális összecsapásait a világ minden tájáról származó ellenfelekkel
  • Minden csata saját történettel rendelkezik: vedd kezedbe az kezdeményezést, szerezd meg az irányítást a csatatér felett és tapasztald meg a háború kegyetlenségét 
© SEGA. Developed by Relic Entertainment Inc. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and Company of Heroes are either registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved. All other trade marks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére