Company of Heroes 2 PC (Digitális kód)

Company of Heroes 2 PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Stílus: Stratégia
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
6.240 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +63 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Company of Heroes 2 PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Company of Heroes sorozat 2006-ban megjelent első része széles körű kritikai elismerésnek örvendett. Jelen pillanatban a Gamerankings.com gyűjtőoldalon (a legalább öt kritikával rendelkező játékok között) az első helyen áll a stratégiai játékok között 93,82%-ok átlagértékeléssel 56 kritika alapján. Hasonló hírnévnek örvend a Metacritic.com gyűjtőoldalon is, ahol 93%-on áll 55 kritika alapján.


A Company of Heroes 2 a hóval borított keleti frontra invitál, hogy egy kritikus pillanatban vedd át az irányítást a Vörös Hadsereg felett. 1941-et írunk, amikor Németországban zöld utat kap a Barbarossa-terv, melynek célja a Szovjetunió lerohanása. Ezzel kezdetét veszi a második világháború legpusztítóbb konfliktusa. Játssz a szovjet erők parancsnokaként, kergesd ki a náci megszállókat. Oroszország Anyácska hadba szólít!

A Company of Heroes 2 magasra teszi a lécet minden valósidejű stratégiai játék számára. A csúcstechnológiát képviselő új Essence 3.0 motor garancia a példátlan grafikai minőségre. Az innovatív TrueSight™ rendszernek köszönhetően többé nem a véletlenen múlik, hogy mit látnak egységeink, ehelyett a játék a valóságnak megfelelően kezeli látómezejüket.


Az első rész veteránjai által nagyra tartott harcrendszer számottevő bővítésen és fejlesztésen esett át. A Company of Heroes 2-ben a játékos új parancsnoki képességekre tehet szert, amelyeket a gyakorlatban is kipróbálhat a keleti front brutális közelharcot sem nélkülöző taktikai harcrendszernek (Dynamic Battle Tactics) köszönhetően.


A Company of Heroes 2 többjátékos módjaival visszatér a játékosok közti vetélkedés, minden nap ezrek és ezrek mérik össze tudásukat. Ezt a semmihez sem fogható élményt garantáltan nem felejted el, függetlenül attól, hogy kompetitív, vagy kooperatívban játszol.© SEGA. Developed by Relic Entertainment Inc. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and Company of Heroes are either registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved. All other trade marks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére