Company of Heroes 2 Master Collection PC (Digitális kód)

Company of Heroes 2 Master Collection PC (digitális kód)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Company of Heroes 2 Master Collection PC (digitális kód) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Company of Heroes 2 Master Collection PC (digitális kód) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Vásárolj digitálisan, gyors és egyszerű!

A csomag tartalma:

- Company of Heroes 2 játék
- Ardennes Assault kiegészítő
- DLC Case Blue Mission Pack
- DLC Southern Fronts Mission Pack
- DLC Victory at Stalingrad Mission Pack
- The Western Front Armies: US Forces kiegészítő
- The Western Front Armies: Oberkommando West kiegészítő
- The British Forces kiegészítő

Company of Heroes 2 Master Collection PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 

 

Tartalom:

 • Company of Heroes 2 játék
 • Ardennes Assault kiegészítő
 • DLC Case Blue Mission Pack
 • DLC Southern Fronts Mission Pack
 • DLC Victory at Stalingrad Mission Pack
 • The Western Front Armies: US Forces kiegészítő
 • The Western Front Armies: Oberkommando West kiegészítő
 • The British Forces kiegészítő

 

Company of Heroes 2

Company of Heroes sorozat 2006-ban megjelent első része széles körű kritikai elismerésnek örvendett. Jelen pillanatban a Gamerankings.com gyűjtőoldalon (a legalább öt kritikával rendelkező játékok között) az első helyen áll a stratégiai játékok között 93,82%-ok átlagértékeléssel 56 kritika alapján. Hasonló hírnévnek örvend a Metacritic.com gyűjtőoldalon is, ahol 93%-on áll 55 kritika alapján.


Company of Heroes 2 a hóval borított keleti frontra invitál, hogy egy kritikus pillanatban vedd át az irányítást a Vörös Hadsereg felett. 1941-et írunk, amikor Németországban zöld utat kap a Barbarossa-terv, melynek célja a Szovjetunió lerohanása. Ezzel kezdetét veszi a második világháború legpusztítóbb konfliktusa. Játssz a szovjet erők parancsnokaként, kergesd ki a náci megszállókat. Oroszország Anyácska hadba szólít!

Company of Heroes 2 magasra teszi a lécet minden valósidejű stratégiai játék számára. A csúcstechnológiát képviselő új Essence 3.0 motor garancia a példátlan grafikai minőségre. Az innovatív TrueSight™ rendszernek köszönhetően többé nem a véletlenen múlik, hogy mit látnak egységeink, ehelyett a játék a valóságnak megfelelően kezeli látómezejüket.


Az első rész veteránjai által nagyra tartott harcrendszer számottevő bővítésen és fejlesztésen esett át. A Company of Heroes 2-ben a játékos új parancsnoki képességekre tehet szert, amelyeket a gyakorlatban is kipróbálhat a keleti front brutális közelharcot sem nélkülöző taktikai harcrendszernek (Dynamic Battle Tactics) köszönhetően.


Company of Heroes 2 többjátékos módjaival visszatér a játékosok közti vetélkedés, minden nap ezrek és ezrek mérik össze tudásukat. Ezt a semmihez sem fogható élményt garantáltan nem felejted el, függetlenül attól, hogy kompetitív, vagy kooperatívban játszol.

 

Company of Heroes 2: Ardennes Assault

Company of Heroes 2: Ardennes Assault a díjnyertes Company of Heroes 2 önállóan futó kiegészítőjének egyjátékos kampányát az a csata ihlette, amelyiket Winston Churchill a háború legjelentősebb amerikai ütközetének nevezett – ez nem más mint az ardenneki csata.
Vedd át az amerikai csapatok irányítását a második világháború meghatározó ütközetében, amelyre az Ardennek sűrű erdeiben került sor. Verd vissza a német Nyugati Főparancsnokság váratlan ellentámadását a taktikai kihívásokkal teli nehéz terepen 18 vadonatúj szcenárió keretében.Nemlineáris hadjárat

 • Vedd kezedbe a katonai hadműveletek korlátlan irányítását, te szabod meg, hol és mikor avatkozol a küzdelembe. Döntéseid következményei a hadjárat egészére kihatnak.


18 új szcenárió

 • Játssz újra egy történelmi ütközetet 18 vadonatúj szcenárión keresztül. Véletlenszerű bónusz célkitűzések gondoskodnak arról, hogy minden alkalommal más élményt nyújtson a játék. 


3 század

 • Irányítsd a sokoldalú deszantosokat, a kíméletlen gépesített gyalogságot, valamint a támogató tüzérséget. Döntsd el, melyiket veted be a küldetések során. Minden század saját parancsnokkal rendelkezik, akik képességeiket tekintve eltérnek egymástól.


Döntések és következmények

 • Fontold meg jól, mit választasz, mert a következmények nem csak az aktuális csata kimenetelét befolyásolják, hanem az egész századra hatást gyakorolnak. Egységeink egészségi állapota és tapasztalati szintje nem áll vissza kezdeti értékére két csata között, miáltal veteránjaink egyre hatékonyabbá válnak, viszont esetleges elvesztésük annál fájóbb lesz.


Fejlesztések

 • Minden század négy egyedülálló képességgel rendelkezik, amelyeket további hat fejlesztéssel egészíthetünk ki. 72 fejlesztési szintre tagolt képességfa révén igazíthatjuk parancsnokaink tudását a mindenkori igényekhez.

Case Blue Mission Pack

1941 hosszú tele után a német Wehrmacht 1942 júniusában megindította hatalmas nyári offenzíváját, amely a „Case Blue” (Fall Blau) fedőnevet viselte. A hadművelet célja a kaukázusi régió olajban gazdag területeinek megszerzése volt. A „Case Blue” kezdeti látványos sikereit követően Sztálingrád környékén heves ellenállásba ütközött. 

Vegyél részt a kihívásokban, csatákban és szcenáriókban, amelyek ezen a hadműveleten alapszanak. Parancsolj a hatalmas német hadigépezetnek, és vezesd győzelemre a csapataidat, 1942 tavaszától egészen az év kemény teléig.

 

Southern Fronts Mission Pack

1943 elején, a Tavaszi Raszputyica (sáros-mocsaras időszak) ideje alatt délnyugaton a Vörös Hadsereg ellentámadások sorozatát indította a német vonalak ellen. Bár a támadások kezdetben sikerrel jártak, a németek hamarosan átcsoportosították erőiket és a lendületet visszanyerve sikerrel visszafoglalták Harkovot.

Irányítsd mindkét hadviselő felet egy sor kihívás és csaták során, amelyek új környezeti hatásokkal bővítik a játékmenetet; a sűrű sár hatással lesz a járművek mozgására és új sebezhetőségeket tár fel.

 

Victory at Stalingrad Mission Pack

1942 telén a Vörös Hadsereg bátran harcolt, hogy Sztálingrád központját megtartsa a látszólag megállíthatatlan német támadással szemben. Hatalmas árat fizetve, minden nehézség ellenére a szovjeteknek sikerült megállítaniuk a fasiszták előrenyomulását, és az Uránusz hadművelettel, valamint a "Kis Szaturnusz" hadművelettel ellentámadásba mentek át. E hadjárat sikere Sztálingrádnál katlanba zárta a Wehrmacht 6. hadseregét , a Vörös Hadsereg számára pedig egy olyan győzelem volt, amely segített megfordítani a világháború menetét.

Irányítsd a Vörös Hadsereget egy sor szcenárió, kihívás és csata alatt, amelyek e történelmi győzelmen alapulnak. Stratégiai döntéseid a szovjeteket a vereség pereméről egy megsemmisítő győzelem felé vezetik. 

 

The Western Front Armies – US Forces

Dwight D. Eisenhower tábornok parancsnoksága alatt az Egyesült Államok hadserege Normandia véres partjaitól az öreg kontinens belsejébe küzdötte előre magát, visszaszorítva a német hadigépezetet. Most a harctól megfáradtan és az ellenséges területen szétszóródva a "polgárok serege" egy harcedzett, több mint 4 évnyi háborús tapasztalattal rendelkező, profi hadsereggel kerül szembe. Németország legjobbjai ellen az amerikai erők kétségbeesetten és elszántan küzdöttek, hogy tovább tolják a frontvonalakat.

Egy alkalmazkodó hadseregként - amely meghajlik, de soha nem törik meg - az amerikai erők rendkívül sokoldalú járművekkel és gyalogsági egységekkel rendelkeznek, miközben a hadsereg egyedi bázisstruktúrája elfogadja a frontvonalak ideiglenes jellegét. Az olyan mozgékony könnyű és közepes páncélozott járművek, mint az ikonikus M4A3 Sherman mobil tűztámogatást nyújt a sokoldalú lövészegységeknek, miközben az elit ejtőernyősök és a légierő a frontvonalak mögött zavarják meg az ellenséget tervei végrehajtásában. 

 

The Western Front Armies – Oberkommando West

Az Oberkommando West harcedzett és új felszereléssel ellátott egységeivel egy erős és veszélyes ellenfél. Annak ellenére, hogy a gazdaságot a több éve tartó háború teljesen kimerítette, az Oberkommando West még mindig képes arra, hogy rátegye a kezét a legimpozánsabb nehézpáncélosokra, amelyek még nem mutatkoztak be a harcmezőn: Németország technikai fejlettsége teljes egészében megmutatkozik, ahogy a pusztító páncélos erők a legújabb generációs, szuper-nehéz harckocsikkal folyamatos ellentámadásokat indítanak az amerikai hadsereg ellen, amely Németország szíve felé próbál meg előrenyomulni. A 70-tonnás 'Királytigriseket' kiválóan képzett gyalogság támogatja; a Sturmpionier alakulatok képezik a támadás hegyét, míg Volksgrenadier egységek az ellenséges gyalogságra és járművekre jelentenek egyaránt halálos veszélyt.

 

The British Forces

Company of Heroes 2: The British Forces a nagysikerű második világháborús RTS sorozat új, önállóan futtatható multiplayer része. Tökéletes belépő a Company of Heroes 2 nyüzsgő közösségébe.

Játssz a legyőzhetetlen briteket irányítva és parancsolj változatos csapataiknak! Egy figyelemre méltó hadsereg, amelyet a sokfélesége tesz különlegessé. Soraiban angolok, skótok, walesiek, írek - az Egyesült Királyság, a munkásosztálytól az előkelő elitig. A fáradhatatlan Sir Winston Churchill vezetése alatt ez a válogatott, sokszínű népség félretette a különbségeit, és az egyedüli nyugat-európai nemzet volt, amely elkerülte a tengelyhatalmak uralta kontinentális Európa szorítását, majd a többi szövetséges hatalommal együtt vezette a végső támadást. 

A Brit Hadsereg jellegzetes taktikai játéklehetőségekkel rendelkezik, amelyek az új technológia-fa köré épülnek: új gyalogsági egységek, csapatfegyverek, járművek, fejlesztések, egyedi képességekkel rendelkező parancsnokok, valamint nyolc új, történelmi csaták helyszíneit feldolgozó többjátékos pálya várja a játékosokat. A harcok példátlan szintű hitelességéről leggyakoribb animációkészleteket átalakító mozgás-rögzített adatok gondoskodnak, amelyek a korábban megjelent Company of Heroes hadseregek animációit is frissítik. Az egyedi játékstílust megkövetelő új frakció bevezetésével a The British Forces tartalmai megerősítik a Company of Heroes 2 pozícióját, mint az RTS rajongók legátfogóbb második világháborús játéka.

 

FŐBB JELLEMZŐK

 • EGYEDÜLÁLLÓ JÁTÉKSTÍLUS
  A különleges technológia-fa a játékosokat a mozgékonyság és a védelem közötti arany középút folyamatos keresésére ösztönzi - gyakorlatilag két hadviselő frakciót kapsz egy áráért! Lepd meg ellenségeidet a fejlődés irányának meghatározásával és az egyes meccsek végjátékában egy nyitott  hadsereg-konfigurációval.  
 • JELLEGZETES EGYSÉGEK ÉS KÉPESSÉGEK 
  A Churchill Crocodile lángszórós harckocsitól a királyi légierő siklórepülőjéig - ez a hadviselő fél új játékmechanikákat honosít meg 15, teljesen egyedi egységével. Az új parancsnok-képességek révén lenyűgöző manővereket hajthatsz végre, és maximálisan kihasználhatod a légi- és tüzérségi egységek képeségeit. 
 • EGY KARAKTERES HADSEREG 
  Egy nemzetközi - angol, skót, ír, walesi és új-zélandi - színészgárda kelti hangjával életre az egységeket, amelyek akcentusa a flancol elittől a munkásosztályig terjed. Az egységek szövegeinek megírása során különleges figyelmet fordítottak arra, hogy érezhetőek legyenek a britek körében tapasztalható egyedi regionális különbségek - és vetélkedések - is. 
 • JAVÍTOTT MOTION-CAPTURE ANIMÁCIÓK 
  A csatatér eddig soha nem látott módon kel életre a leggyakoribb animációkészletet (géppisztolyok) érintő mozgás-rögzített adatoknak köszönhetően, amelyek az előzőleg megjelent hadseregek animációit is frissítik. 
 • ÚJ TÉRKÉPEK
  Nyolc új lenyűgöző térkép bővíti a már meglévő Company of Heroes 2 térképek, valamit a több ezer, a közösség által létrehozott és a Steam Workshop-on elérhető térképek gyűjteményét. 
 • INTENZÍV ONLINE HARCOK 
  Éld át a frontvonalak stratégiai hadviselésének soha nem látott hevességét, és vegyél részt zsigeri ütközetekben a a világ minden tájáról származó ellenségekkel szemben.

 

© SEGA. Developed by Relic Entertainment Inc. SEGA, the SEGA logo, Relic Entertainment and Company of Heroes are either registered trade marks or trade marks of SEGA Corporation. All rights reserved. All other trade marks, logos and copyrights are property of their respective owners.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére