Close Combat: The Bloody First (PC) Steam

Close Combat: The Bloody First (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
10.749 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +108 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Close Combat: The Bloody First (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

„Nincs túl nehéz küldetés. Nincs túl nagy áldozat. Első a kötelesség!”

A Close Combat: The Bloody First a kritikailag elismert Close Combat sorozat legújabb része, valamint a sorozat első tagja, amely az új 3D Archon játékmotort használja. Ezzel a Close Combat: The Bloody First a klasszikus Close Combat címek taktikai játékmenetét egyesíti a sokszínű és változatos 3D-s tájakon - például csipkézett hegygerinceken, szűk völgyekben és sűrű falvakban - zajló csatákkal. A 3D-re való átállás lehetővé teszi a részletesség szintjének növelését (pl. mostantól az egyes fegyverek által használt speciális lőszer-típusok is modellezésre kerülnek), amihez valósághűbb mozgás és lövedékfizika is társul.

A híres amerikai 1. gyalogsági hadosztály (amely a Nagy Vörös Egyes néven került be örökre a köztudatba) harcait követő Close Combat: The Bloody First első alkalommal látogat el Tunézia és Szicília csatatereire, valamint a normandiai hadjáratot is feldolgozza.


3 hadszínterével a Close Combat: The Bloody First a taktikai szintre fekteti a hangsúlyt, amikor az 1. gyalogoshadosztály egyik századának (amelyet néha megerősítenek… és néha pedig nem!) parancsnokságával bíz meg, ahol az lesz a feladatod, hogy embereidet egymással összekapcsolt műveletek és csaták sorozatán át vezesd a tunéziai Longstop-hegytől a normandiai Mortainig. Gondoskodnod kell embereidről, ki kell dolgoznod a tüzelés és a mozgás legjobb kombinációját, tudnod kell, hogy mikor kell páncélozott járművekre támaszkodniuk, és el kell döntenie, hogy mikor kérsz légi és tüzérségi támogatást.

Csapataidnak számos közelharci helyzetekben kell parancsokat osztogatnod, és meg kell tanulnod, hogy a győzelem kivívása érdekében miként lehet a legjobban kombinálni a kézifegyverek, az aknavetők, a géppuskák, a páncélozott járművek, harckocsik és a tankelhárító lövegek használatát.

Olyan helyszíneken vívott csatákban kell elsajátítanod a támadás és a védelem művészetét, mint például a 350-es magaslat és a Kasserine-szoros Tunéziában, Gela és Troina Szicíliában, valamint Caumont és Marigny Normandiában.

Miközben 1942 novemberétől 1944 augusztusáig végigharcolod az utadat Európába, majd az öreg kontinensen küzdesz, sokféle taktikai kihívással kell megbirkóznod: az észak-afrikai veterán panzerek támadásai alatt álló tapasztalatlan csapatokat kell vezetned, el kell foglalnod az elkeseredetten védett Troinát Szicília hegyeiben, és természetesen át kell jutnod Omaha Beach homokján, Normandia „sövény-poklába”


A csataterek
Tunézia - 5 hadművelet 14 csatával, beleértve a Longstop-dombot, Sbibát, a Kasserine-szorost, El Guettart, és Mateurt
Szicília
- 3 hadművelet 11 csatával, amelyk Gela, Nicosia és Troina harcait ölelik fel
Normandia - 3 hadművelet 11 csatával, Omaha Beach-től, a Bocage (sövényharcokon) át egészen a Kobra hadműveletig

Főbb jellemzők:

  • 1 nagy hadjárat, 3 hadszíntér-kampány (Tunézia, Szicília és Normandia), 11 hadművelet és 36 csata
  • Teljesen átdolgozott 3D, amely teljesen új megjelenést és hangulatot ad a klasszikus Close Combat játékmenethez. Az új 3D-s játékmotor még nagyobb részletességet tesz lehetővé (egészen az egyes fegyverek által használt különleges lőszertípusokig), valamint biztosítja a valósághűbb mozgást és lövedék-fizikát.
  • 32 teljesen új csatatér-térkép, amely lefedi Tunézia egyenetlen terepét (14 térkép), Szicília hegységét és völgyeit (11 térkép), valamint Normandia partjait és sövényes-cserjés területeit (11 térkép).
  • A sorozat történetében az olasz fegyveres erők most először jelennek meg hivatalos kiadásban
  • Több mint 50 különféle jármű, 300-nál is több gyalogos- és nehézfegyveres-csapat, több mint 100 féle fegyver, beleértve a most először látható 1942-43-as amerikai felszerelést.
  • Vadonatúj grafika és effektusok
  • Új hanghatások
  • Új tereptípusok amelyek Tunézia csipkézett hegygerinceit, és Szicília kemény, szétszabdalt harcmezőit borítják.
  • Az amerikai 1. gyalogoshadosztály és annak német és olasz ellenfeleinek felépítését valósághűen leíró szervezeti felépítések
  • Integrált többjátékos lobbi és játékkereső fórumok.

© 2019 Slitherine Ltd. Minden jog fenntartva. A Close Combat, a Close Combat: the Bloody First, a Slitherine Ltd. valamint ezek logói a Slitherine Ltd. védjegyei. Minden egyéb védjegy és bejegyzett védjegy a megfelelő tulajdonosok tulajdonát képezi.
Fejlesztette a Matrix Games Ltd.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére