Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS

Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő stratégia játékaink között:

Cities: Skylines - Industries (PC/MAC/LX) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A tartalom használatához szükséges a Cities: Skylines alapjáték Steam változatának megléte.

 

A Cities: Skylines történetének egyik legösszetettebb kiegészítőjében az ipar a játék nagyobb, és jelentőségteljesebb részévé válik. A játékosok ipari területeiket a négy különböző erőforrás típushoz tartozó ellátási lánccal, valamint egyedi gyárakkal szabhatják testre. A jól menedzselt ipari területek új szintre emelkednek és hatékonyabbá válnak. A gyártási láncolatokon kívül egy új városi szolgáltatás is rendelkezésedre áll a postai küldemények kezelésére, a kereskedelmi reptér pedig megkönnyíti a legyártott termékek importját és exportját. ÖT új térkép, új politikák, új városi szolgáltatások, új épületeket (beleértve az erőforrás-kitermelőket, a gyártókat, a raktárakat és az egyedi gyárakat) és így tovább.

 

Főbb jellemzők:

VÁLTSD VALÓRA!
Kövesd termékeidet a betakarításról a feldolgozáson és a tároláson át, egészen a termelésig, majd szállítsd le a késztermékeket kereskedelmi zónákba, vagy exportáld más városokba.

PARANCSOLJ SAJÁT IPARÁGAIDNAK!
Jelölj ki egy területet az iparterület eszközzel, és helyezz el magasan specializált ipari épületeket a termelési lánc felépítéséhez és kezeléséhez, a nyersanyag-kitermeléstől a végtermékekig. Az iparterületek négy - az általuk feldolgozott természeti erőforrás alapján meghatározott - típusba sorolhatóak: Mezőgazdaság, Erdő, Érc, és Olaj. Ezek a területek magasabb szintre léphetnek, ha elérik a termelési célokat és a személyzeti követelményeket.

ÉPÍTSD FEL!
Az új ipari épületek között Kitermelőket, Raktárlétesítményeket, Feldolgozó és Kiegészítő Épületeket, Ipari Tárgyakat, és Utakat is találsz. Az olyan különleges iparágak, mint például az élelmiszer-, a játék-, a bútor-, az autó- és az elektronikai ipar gyárai luxuscikkeket állítanak elő, és nagyszámú munkavállalót, vizet és villamos energiát igényelnek, valamint beszállítóként használják iparvállalataidat.

SZÁLLÍTSD LE
Menedzseld a közlekedést és a logisztikát ipari raktárakkal és új rakományszolgáltatások használatával, amelyek közt egy cargo repteret is találsz.

POSTÁZZ!
Fokozd az állampolgáraid jólétét kézbesítési és beszedési szolgáltatásokkal. A postai levélközpontok kezelik a külvilág és a postahivatalok közötti levélforgalmat, az új Post Van és Truck járművek pedig lehetővé teszik a szállítást.

ERŐLTESD MEG AZ AGYADAT!
Három új iparpolitika és négy városszintű politika, köztük a Munkavállalók Szakszervezete, a Rendezés, a Pályadíjak, a Wi-Fi, a Logisztika, a Munkavédelem és az Automatizálás.

ÖT ÚJ TÉRKÉP
Ezeken a természeti erőforrásokban, közlekedési és ipari lehetőségekben gazdag új térképeken minden jó megvan, amit csak akarsz.
 

NÉGY ÚJ KALAP CHIRPER SZÁMÁRA!

 

© 2015-2018 and published by Paradox Interactive AB, CITIES: SKYLINES and PARADOX INTERACTIVE are trademarks and/or registered trademarks of Paradox Interactive AB in Europe, the U.S., and other countries. All other trademarks, logos and copyrights are property of their respective owners.

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére