Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS

Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához a Cities in Motion alapjáték Steam változatának megléte szükséges.

A Design Now öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:

  • Stern-Berger Midi - A svájci minőséggel és innovatív külsővel rendelkező Midi elsősorban sűrűn beépített városi területekre szánt busz. Kis súlya, meglehetősen rövid tengelytávja és alacsony padlózata könnyű manőverezést és beszállást tesz lehetővé.
  • Pavlov P-42 - A Pavlov Aeronautika gyárait a Pavlov vállalkozás részeként alapították az 1910-es évek közepén. Ivan Pavlov, a forgószárnyas járműtervezés úttörője, maga vezette a P-42-est tesztrepülésén. Az eredetileg harcászati célra, tengeralattjáró-elhárításra tervezett gép hamarosan rendkívül népszerű lett a légitaxi-üzletben is. A robusztus, viszonylag kis önsúllyal és alacsony gyorsulással bíró helikopter különösen alkalmas a közepes távolságú utas- és áruszállítási igények kielégítésére.
  • Stingray Cityjet - A Stingray Cityjet gyors, rövid távú, ausztrál katamarán. Az e járművek nemrég bejelentett harmadik generációja magas üzemanyag-hatékonysággal és feltűnően alacsony zajkibocsátással bír. A szokványos utasszállításra és kirándulóhajónak is szánt járművek kényelmes ülésekkel, és szolgáltatófedélzettel rendelkeznek.
  • Vagabondo Satellite - Az olasz gyártású Vagabondo villamosokat elsőként Rómában használták a városi vonathálózat felújítása során. A Satellite nagyon megbízható, bár nem a legvonzóbb külsejű, egytestű, hattengelyű villamos, részleges alacsony padlós kiépítéssel. Mindkét végén van vezetőfülke.
  • Crescenta T4 Suburbia - A dán készítésű Crescenta T4 Suburbia kombinált metró / könnyű vasúti szerelvény, elsődlegesen közlekedési csomópontok és vidéki városok összekötésére szánva. Kialakítása a hagyományosabb tömegközlekedési alapelveket tükrözi.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére