Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS

Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.041 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +11 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Cities in Motion Design Now (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához a Cities in Motion alapjáték Steam változatának megléte szükséges.

A Design Now öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:

  • Stern-Berger Midi - A svájci minőséggel és innovatív külsővel rendelkező Midi elsősorban sűrűn beépített városi területekre szánt busz. Kis súlya, meglehetősen rövid tengelytávja és alacsony padlózata könnyű manőverezést és beszállást tesz lehetővé.
  • Pavlov P-42 - A Pavlov Aeronautika gyárait a Pavlov vállalkozás részeként alapították az 1910-es évek közepén. Ivan Pavlov, a forgószárnyas járműtervezés úttörője, maga vezette a P-42-est tesztrepülésén. Az eredetileg harcászati célra, tengeralattjáró-elhárításra tervezett gép hamarosan rendkívül népszerű lett a légitaxi-üzletben is. A robusztus, viszonylag kis önsúllyal és alacsony gyorsulással bíró helikopter különösen alkalmas a közepes távolságú utas- és áruszállítási igények kielégítésére.
  • Stingray Cityjet - A Stingray Cityjet gyors, rövid távú, ausztrál katamarán. Az e járművek nemrég bejelentett harmadik generációja magas üzemanyag-hatékonysággal és feltűnően alacsony zajkibocsátással bír. A szokványos utasszállításra és kirándulóhajónak is szánt járművek kényelmes ülésekkel, és szolgáltatófedélzettel rendelkeznek.
  • Vagabondo Satellite - Az olasz gyártású Vagabondo villamosokat elsőként Rómában használták a városi vonathálózat felújítása során. A Satellite nagyon megbízható, bár nem a legvonzóbb külsejű, egytestű, hattengelyű villamos, részleges alacsony padlós kiépítéssel. Mindkét végén van vezetőfülke.
  • Crescenta T4 Suburbia - A dán készítésű Crescenta T4 Suburbia kombinált metró / könnyű vasúti szerelvény, elsődlegesen közlekedési csomópontok és vidéki városok összekötésére szánva. Kialakítása a hagyományosabb tömegközlekedési alapelveket tükrözi.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére