Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS

Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.041 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +11 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához a Cities in Motion alapjáték Steam változatának megléte szükséges.

 

A Design Marvels öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:

  • Dino Vettore - A Vettore, egy észak-olaszországi járműgyártó cég zászlóshajója, a valaha gyártott legnagyobb buszok egyike. Két szintnyi kényelmes ülést kínál, elől és hátul lépcsőkkel. Nagy mennyiségű utassal tud megbirkózni.
  • Comet Ambienta - A Comet Ambientát 1995-ben mutatta be egy sikeres svéd gyártó. Tervezéséhez a természet lágy formáit és az űrkutatás vívmányait használták fel. Mivel a lehető legkörnyezetbarátabbra tervezték, ez a valaha gyártott legtisztább buszok egyike. Nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátása és rendkívül csendes üzemű.
  • Roto-Tec Leopard - A Roto-Tec belga helikoptergyár két kisebb cég összeolvadásával jött létre. A Leopardot eredetileg az olajfúrótornyok növekvő szállítási igényeinek kielégítésére tervezték. Két megbízható gázturbinás hajtóművel és rendkívül robusztus géptörzzsel rendelkezik. A Leopard középnehéz, jó üléskapacitású helikopter.
  • Prospecta Experimental - A Prospecta Experimental nem csak a villamostervezés, de úgy általában a tömegközlekedés hagyományaival kíván szakítani. Nagy ablakok és sima felületek jellemzik, de legészrevehetőbb tulajdonsága a kocsibelsők cikkcakkos elrendezése. Az üléselrendezést az utasok közti társasági interakció elősegítésére tervezték, üres, nyitott tereket hagyva a kocsikban. A kialakítás egyik különös jellemvonása az erkélyek használata, melyek miatt a villamos luxusbenyomást kelt. A Prospecta Experimental villamos üzemű, így nagyon zöld választás a környezettudatos utazó számára.
  • Capitol W700 Automatic - A W700 hat kocsis alumínium metrószerelvény, melyet a Capitol amerikai-japán vegyesvállalat gyárt. Vezető nélküli metrószerelvények hetedik generációja, melyeket egy automatikus vonatvezérlő rendszer távirányít. A csúcsforgalmi időszakok igényeinek kielégítésére a kocsiknak hosszanti üléselrendezése van, ami több állóhelyet biztosít. A W700 alacsony karbantartási költséggel és megnövelt energiahatékonysággal rendelkezik.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére