Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS

Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Cities in Motion Design Marvels (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához a Cities in Motion alapjáték Steam változatának megléte szükséges.

 

A Design Marvels öt vadonatúj közlekedési lehetőséget ad a Cities in Motion-höz. Növeld a sebességet, hatékonyságot és kapacitást ezekkel a járművekkel:

  • Dino Vettore - A Vettore, egy észak-olaszországi járműgyártó cég zászlóshajója, a valaha gyártott legnagyobb buszok egyike. Két szintnyi kényelmes ülést kínál, elől és hátul lépcsőkkel. Nagy mennyiségű utassal tud megbirkózni.
  • Comet Ambienta - A Comet Ambientát 1995-ben mutatta be egy sikeres svéd gyártó. Tervezéséhez a természet lágy formáit és az űrkutatás vívmányait használták fel. Mivel a lehető legkörnyezetbarátabbra tervezték, ez a valaha gyártott legtisztább buszok egyike. Nagyon alacsony a károsanyag-kibocsátása és rendkívül csendes üzemű.
  • Roto-Tec Leopard - A Roto-Tec belga helikoptergyár két kisebb cég összeolvadásával jött létre. A Leopardot eredetileg az olajfúrótornyok növekvő szállítási igényeinek kielégítésére tervezték. Két megbízható gázturbinás hajtóművel és rendkívül robusztus géptörzzsel rendelkezik. A Leopard középnehéz, jó üléskapacitású helikopter.
  • Prospecta Experimental - A Prospecta Experimental nem csak a villamostervezés, de úgy általában a tömegközlekedés hagyományaival kíván szakítani. Nagy ablakok és sima felületek jellemzik, de legészrevehetőbb tulajdonsága a kocsibelsők cikkcakkos elrendezése. Az üléselrendezést az utasok közti társasági interakció elősegítésére tervezték, üres, nyitott tereket hagyva a kocsikban. A kialakítás egyik különös jellemvonása az erkélyek használata, melyek miatt a villamos luxusbenyomást kelt. A Prospecta Experimental villamos üzemű, így nagyon zöld választás a környezettudatos utazó számára.
  • Capitol W700 Automatic - A W700 hat kocsis alumínium metrószerelvény, melyet a Capitol amerikai-japán vegyesvállalat gyárt. Vezető nélküli metrószerelvények hetedik generációja, melyeket egy automatikus vonatvezérlő rendszer távirányít. A csúcsforgalmi időszakok igényeinek kielégítésére a kocsiknak hosszanti üléselrendezése van, ami több állóhelyet biztosít. A W700 alacsony karbantartási költséggel és megnövelt energiahatékonysággal rendelkezik.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére