Cities in Motion Design Classics (PC) DIGITÁLIS

Cities in Motion Design Classics (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.041 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +11 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Cities in Motion Design Classics (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A kiegészítő futtatásához a Cities in Motion alapjáték Steam változatának megléte szükséges.

 

A Design Classics öt vadonatúj járművet ad a Cities in Motion-höz. Bővítsd ki a városok közlekedési lehetőségeit, új és izgalmas közlekedési eszközökkel látva el lakosaidat.

  • Jubilee Blim: A Jubilee Blim a kora hatvanas évek jellegzetes minibusza. Kicsi, kényelmes és egyedi megjelenése van. Aranyos külseje ellenére a Jubilee Blim nem marad el vetélytársai mögött: erős motorral és jól felépített vázzal rendelkezik, ami gyorssá és teherbíróvá teszi.
  • Livingstone Inauguration: A Livingstone Inauguration modern fékezés- és gyorsításvezérlő-rendszerrel rendelkezik, ami könnyen vezethetővé teszi a villamost. Ám a kényes berendezések meghibásodásokra is hajlamossá teszik. A Livingstone villamosokat az angliai Wakefieldben gyártják, és a világ minden részére szállítják.
  • Arnauld Porte: A francia gyártású Arnauld Porte-k jól ismertek elegáns rattan üléseikről. Nagy mennyiségű utast tudnak szállítani és nagyon teherbíróak. Ezek a megbízható metrókocsik először 1915-ben, Londonban álltak szolgálatba, és hamarosan a kontinentális városokban is népszerűvé váltak.
  • Tiergarten Ferry: A Tiergarten Ferry Svédországból származik, és nagyon masszív építésű. Viszonylag lassú, mivel elsősorban kirándulóhajónak használják, de erős váza és jó tervezésű széntüzeléses gőzmotorja miatt a hajó jó választás a vízi közlekedési infrastruktúra megalapozására.
  • Skylark III: A Skylark a francia hadsereg számára készült, de nemrégiben átalakították polgári használatra is. Nagy kabinteteje van, mely lehetővé teszi, hogy az utasok utazás közben élvezzék a kilátást. A Skylark fejlesztett farokrotorjának és erős futóművének köszönhetően nagyon jól manőverezik.
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére