Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITÁLIS

Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
2.599 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +26 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Citadale - The Legends Trilogy (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Lépj be újra a pokoli házba! A Citadale - The Legends Trilogy egy klasszikus, 8 bites akciójáték, a rengeteg NES-klasszikus stílusában. Vámpírok, zombik és az éjszaka egyéb lényei várnak. Rettenetes éj ez egy átokra.

Te vagy Sonja Dorleac, egy fiatal nő, akinek feladata, hogy megállítsa a helyi Sötét Nagyúrat abban, hogy sötétségbe borítsa a földeket. A Shadow Blade-del - a férjétől kapott legendás karddal - és eszével felfegyverkezve útra kel, hogy helyreállítsa a békét a vidéken. De nincs egyedül.

A gyűjtemény az eredeti játék mellett két, teljesen új történetmódot tartalmaz. A trilógia második - a rég elmúlt napokat idéző, nosztalgikus emlékeket felébresztő részében - Sonja és fia, Gabriel vállvetve harcolnak a sötétség erői ellen, míg a harmadik fejezet középpontjában Christopher, a Shadow Blade örököse és Sonja unokájára áll.

Minden egyes fejezetben hat, az éjszaka teremtményei által ellepett pályát találsz, remek bossharcokkal, és emlékezetes zenével. A Legends trilógia kiváló ár-érték arányával kötelező vétel mindenki számára, aki az ehhez hasonló játékokkal nőtt fel.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére