Children of Morta (PC) Steam

Children of Morta (PC) Steam
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt év felett
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
6.000 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +60 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Children of Morta (PC) Steam ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A LOKÁLIS KOOPERATÍV JÁTÉK már elérhető, így két játékos átalakulhat a Bergsonokká, hogy együtt vegyék fel a harcot a Rontással.
Az ONLINE CO-OP jelenleg még fejlesztés alatt áll, és egy későbbi frissítéssel válik elérhetővé.


A Children of Morta egy történetvezérelt akció-szerepjáték, amely a rendkívüli hősök egy családjáról szól. Vezesd Bergsonékat - minden hibájukkal és erényükkel szemben - a küszöbön álló Rontás ellen. Képes leszel arra, hogy mindent feláldozz, hogy megmentsd azokat, akik a legfontosabbak számodra?

 

CSALÁDI VONÁS.

Csatlakozz a hősök rendkívüli családjának kalandjához. A Rontás terjedésével a Morta-hegy őrzőinek kell szembeszállniuk az ősi gonosszal. De... ez nem az univerzum megmentésének története. Ez egy történet arról, hogy egy bátor család hogyan fog össze, miközben a körülöttük lévő világot a sötétség emészti el.

A Children of Morta története egy távoli földön játszódik, de olyan témákat vet fel, amelyek közelebb állnak mindennapi életünkhöz, mint gondolnád. Ez azon egyszerű érzelmek története, amelyeket mindannyian jól ismerünk és többre értékelünk, mint amennyire azt néha be mernénk ismerni: a szeretet és a remény, a vágy és a bizonytalanság, a végső veszteség és áldozat, amelyet hajlandóak vagyunk vállalni, hogy megmentsük azokat, akik a legfontosabbak számunkra.

 

JELLEMZŐK:

CSALÁDI KÖTELÉKEK
A Bergson család felkészült és készen áll az elkövetkező harcra. Fedezd fel és tapasztald meg minden egyes karakter különleges harci stílusát és személyiségét. Légy tanúja annak, ahogy elragadják őket érzelmeik, miközben egymást segítve küzdenek azért, hogy visszatérjen a béke a földre. Légy tanúja egy család növekedésének.

ÖRÖKLÖTT TEHETSÉGEK
Mindegyik családtag eltérő háttérrel és tudással rendelkezik, így az Őrzők változatos csoportját alkotják. Néhányan inkább a közelharcot részesítik elõnyben, ellenségeiket óriási kalapáccsal összetörve, vagy egy éles karddal, esetleg tőrrel vagdalkozva. Mások ugyanakkor távolról teljesítenek jobban, az íj ügyes használatával, vagy rendkívüli varázslatokkal. Fedezd fel az egyes családtagok jellegzetes játékstílusát, és válaszd ki a neked leginkább megfelelőt!

ŐSI BÖLCSESSÉGEK
Margaret nagymama és Ben bácsi - a család látnoka és kovácsa. Bergsonék nemzedékeken átadott tudásával felfegyverkezve ők azért vannak itt, hogy segítsenek. Bátran megbízhatsz ősi tudásukban Rea - a Morta-föld szellemének - útjáról. Használd tudásukat a család felszerelésének fejlesztéséhez és a főbb tulajdonságok javításához. Feltétlenül használd őseid bölcsességét!

REJTELMES HEGY
Rea lakói számára a hegy jelent mindent. Történelemmel, legendákkal és varázslatokkal tele, ez a hely nem csak egy szimbólum, de az élet, az egészség és a jólét forrása is. Merészkedj a hegy belsejébe - és deríts fényt a benne található rejtélyekre. Fejtsd meg, hogy mi a Rontás, és hogy miért jött erre a látszólag békés helyre.

FOLYAMATOSAN VÁLTOZÓ VILÁG
A világot megfertőzte a Rontás - és állandóan változik. Minden erdő, labirintus vagy templom, amelyet felfedezel és amelyen és átvágsz eltérő lesz, garantálva az egyedülálló élményt minden egyes végigjátszás során.

EGYEDI GRAFIKAI STÍLUS
A kézzel rajzolt pixel-art grafika és a képkockánkénti animációk kombinációja a modern világítási technikákkal társulva kelti életre a Children of Morta gyönyörűen veszélyes világát!

 

© 2017 11 bit studios SA és Dead Mage Inc. A Children of Morta, a Children of Morta logó, az 11 bit studios logó és a Dead Mage logó az 11 bit studios S.A. és / vagy a Dead Mage Inc. védjegyei. Minden jog fenntartva.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére