Cat Quest (PC) DIGITÁLIS

Cat Quest (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
3.469 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +35 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Cat Quest (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Cat Quest egy nyílt világú RPG, amely a macskák lenyűgöző világában játszódik!
Ugorj fejest a hatalmas kalandba, és szegődj a gonosz Drakoth nyomába, aki elrabolta nővéredet! Fedezd fel Felingard óriási térképét, tedd kockára életedet és végtagjaidat, miközben legendás kincsek után kutatsz az alvilági labirintusokban, és nyújts segítő mancsot a mellékküldetések szőrös szereplőinek. 

Valós idejű harc
A Cat Quest harcai teljes egészében valós időben zajlanak, lehetővé téve számodra, hogy ellenfeleid kardközelébe férkőzz, kitérj az ellenséges támadások elől, és erőteljes varázslatokkal győzd le őket! Használd Villámmiau, Lángdoromb, és Gyógymancs ősi varázslatait, hogy diadalmaskodj az ellenség felett! (Komolyan!) 

Testreszabható felszerelés
Öltöztesd fel kalandorodat egy kosárnyi felszereléssel! A varázslást részesíted előnyben? Bújj egy ősi csuklyába, köpenybe, és ragadj varázsbotot, hogy feltöltsd mana-tartalékaidat! Meg szeretnéd védeni magadat a támadásoktól? Ölts láncinget, hogy megnöveld életerődet, és extra védelemhez juss. Keverd szabadon a fegyvereket, páncélokat, és varázslatokat, hogy létrehozhasd a játékstílusodnak leginkább megfelelő kombinációkat! 

Fedezz fel egy világot
Felingard világa érdekes helyekkel és emberekkel van tele! Fedezz fel egy megszállott várost, amelynek lakói obszcén mennyiségű húsra vágynak, segíts Mewlin és Meowgan mágusoknak megkeresni és feltörni a varázspecsétet, és találd meg a "Pergamenház" és a "Lopakodó halál" elveszett küldeményeit. A felfedezés a Cat Quest egyik legnagyobb jutalomfalatja, olyan helyekkel, mint Ber-Miau-da Háromszög, a Tiltott Mezők, és Tappancsváros!

Zene
Ismerd meg a klasszikus RPG-k által ihletett zeneszámokat!

 

Cat Quest is a copyright of The Gentlebros Pte. Ltd. 2017. Published by PQube Limited.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére