Camper Jumper Simulator (PC) DIGITÁLIS

Camper Jumper Simulator (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
849 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +9 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Camper Jumper Simulator (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A Camper Jumper Simulator egy őrült versenyjáték számtalan felfedezésre és megfejtésre váró rejtvénnyel. Kihívásokban gazdag útvonalak, számtalan rövidítéssel, amelyeket meg kell találnod, ha győzni akarsz. Rejtélyek és kihívások! Használd a nitrót és a kéziféket hogy minél gyorsabban végigszáguldj a pályán, ugrass át köves szakadékok felett, és óvakodj a mutáns állatoktól, valamint a nem túl barátságos idegen civilizációtól!

A szünidő a jól megérdemelt pihenés ideje. Amikor végre megvalósíthatod a legvadabb ötleteidet, és terepen is kipróbálhatod a verdákat. Legalábbis ezt hitted. Két barátoddal nekiiramodtok Raven Rocknak. Egy apró kanyon a vadonban, amely egy év alatt a szórakozás középpontjába került - mire várnál még?

Persze a helyszínen kiderült, hogy nem pont olyan minden, amilyennek lennie kellene. A környék elhagyatott. A pletykák furcsa mutáns állatokról, a múltból származó vad bestiákról - sőt! - a Földet meglátogató idegen civilizációról suttognak! "Mekkora hülyeség!" - gondoltad, miközben bepakoltál a kocsiba az útra.

Tedd próbára a verdádat Raven Rock rejtélyeinek megoldása közben! Használd a képességeidet, de agyadat is. Látogass el ősi barlangokba, használd a menekülő munkások által hátrahagyott gépeket - és minden mást, ami a kezed ügyébe kerül - hogy megállítsd a földönkívüli inváziót!

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére