Californium (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)

Californium (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Stílus:
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.869 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +19 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Californium (PC) DIGITÁLIS (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Keverd egy első személyű pocsék drogtrip élményét pár mókás illúzióval, és megkapod a Californium-ot, amely a sci-fi legenda Philip K. Dick (Szárnyas Fejvadász, Különvélemény, Emlékmás, Az Ember a Fellegvárban, stb.) előtt tiszteleg és egy olyan író életébe repít, aki saját, valódi identitását keresi. Vajon megleled, hogy mi lapul a csalóka látszat mögött?

Berkeley, 1967. Tapasztald meg egy súlyos LSD-trip veszélyeit, a szakítást követő depresszióval folytatott harcot, és egy döglődő karrier kínjait: Üdvözölünk Elvin Green a mélypontot elért sci-fi-író életében. Készülj fel egy érzékszervi hullámvasútra, amelyben a valóságérzeted messze siklik, és erőteljes hallucinációk veszik át a helyét. Idődet és pénzedet kábítószerekre és olcsó piára költöd, miközben álmatlanság és az 'üres lap szindrómával' folytatott küzdelem gyötör. A feleségedről Theáról és a szerkesztődről Donról őrzött halvány emlékeid lassan összefolynak. Minden, amit eddig valódinak gondoltál, elkezd összeomlani.

Olyan egyszerű lenne elfogadni az alternatív valóságok ígéreteit, amelyek egyike vonzóbb, mint a másik… Hagyod, hogy ezek a folyamatosan jelenlévő hangok átvegyék a hatalmat az elméd felett? 

A Californium egy pszichedelikus világba dob, hogy megtaláld a hibákat a mátrixban.

A Darjeeling, a Nova Production és az ARTE France büszkén mutatja be ezt a Philip K. Dick világának írt őszinte szerelmes levelet. Tapasztald meg Olivier Bonhomme (Homo Machina) valószínűtlen grafikai stílusát, Xavier Thiry lenyűgöző zenéjét, és a színész Paul Bandey hihetetlen allakítását, amelyet a titokzatos Theta szerepében nyújt.

 

 

 

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére