Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Töltsd le még ma a Burnout™ Paradise: The Ultimate Box-ot. Paradise City a népszerű Burnout sorozat eddigi legnagyobb és legveszélyesebb helyszíne. A masszív méretű környezet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék a nyílt világot, miközben több száz mérföldnyi úton és földalatti járatoko versenyeznek a több mint 70 különböző autójukkal. Száguldozz az utcákon a versenyek között, és gyűjtsd a pontokat, amelyek a Paradise City jogosítványodba kerülnek felírásra. Szerezd meg a hőn áhított “Burnout” státuszt azzal, hogy hirdetőtáblákat szakítasz át, rámpákról ugratsz, vagy ütközéseket okozol a továbbfejlesztett sérülésmodellel.

A Burnout™ Paradise: Ultimate Box az eredeti játék nagyszerű játékmenetét, valamint játékmódját tartalmazza, a kifejezetten PC-re készült javításokkal és fejlesztésekkel együtt. Cirkálj Paradise City utcáin éjjel, az új napszakváltozás révén. Semmi sem hasonlítható az éjszakai versenyek izgalmaihoz. Az Ultimate Box-ban található motorkerékpárok emellett teljesen új élményt biztosítanak. Fogadd el a 70 új, motorkerékpáros kihívást. A játék kezdetén két motor áll a rendelkezésedre - az FV1100 és a Nakamura Firehawk V4 - a további járműveket pedig megnyithatod a játék során, vagy letöltheted őket. Emellett a játékban mostantól a dinamikus időjárás is megtalálható, számos új időjárási viszonnyal gazdagítva a játékot. Lehet, hogy korábban már játszottál a Burnout™ Paradise játékkal, de még soha nem találkoztál olyan kihívásokkal, mint amiket a The Burnout™ Paradise: The Ultimate Box biztosít számodra. Töltsd le még ma PC-re!

 

 

 

© 2008, 2009 Electronic Arts Inc. EA, the EA logo and Burnout are trademarks or registered trademarks of Electronic Arts Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére