Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.454 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +15 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Burnout Paradise The Ultimate Box (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Töltsd le még ma a Burnout™ Paradise: The Ultimate Box-ot. Paradise City a népszerű Burnout sorozat eddigi legnagyobb és legveszélyesebb helyszíne. A masszív méretű környezet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy felfedezzék a nyílt világot, miközben több száz mérföldnyi úton és földalatti járatoko versenyeznek a több mint 70 különböző autójukkal. Száguldozz az utcákon a versenyek között, és gyűjtsd a pontokat, amelyek a Paradise City jogosítványodba kerülnek felírásra. Szerezd meg a hőn áhított “Burnout” státuszt azzal, hogy hirdetőtáblákat szakítasz át, rámpákról ugratsz, vagy ütközéseket okozol a továbbfejlesztett sérülésmodellel.

A Burnout™ Paradise: Ultimate Box az eredeti játék nagyszerű játékmenetét, valamint játékmódját tartalmazza, a kifejezetten PC-re készült javításokkal és fejlesztésekkel együtt. Cirkálj Paradise City utcáin éjjel, az új napszakváltozás révén. Semmi sem hasonlítható az éjszakai versenyek izgalmaihoz. Az Ultimate Box-ban található motorkerékpárok emellett teljesen új élményt biztosítanak. Fogadd el a 70 új, motorkerékpáros kihívást. A játék kezdetén két motor áll a rendelkezésedre - az FV1100 és a Nakamura Firehawk V4 - a további járműveket pedig megnyithatod a játék során, vagy letöltheted őket. Emellett a játékban mostantól a dinamikus időjárás is megtalálható, számos új időjárási viszonnyal gazdagítva a játékot. Lehet, hogy korábban már játszottál a Burnout™ Paradise játékkal, de még soha nem találkoztál olyan kihívásokkal, mint amiket a The Burnout™ Paradise: The Ultimate Box biztosít számodra. Töltsd le még ma PC-re!

 

 

 

© 2008, 2009 Electronic Arts Inc. EA, the EA logo and Burnout are trademarks or registered trademarks of Electronic Arts Inc. in the U.S. and/or other countries. All Rights Reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére