Bully Scholarship Edition (PC) DIGITÁLIS

Bully Scholarship Edition (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
Bruttó ár:
 
3.073 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +31 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad! 1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Bully Scholarship Edition (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

A játék kódját a Rockstar Social klubban tudod aktiválni!

A Bully: Scholarship Edition cselekményének a fiktív New England-i bentlakásos iskola, a Bullworth Akadémia ad otthont. Története a 15 éves rosszcsont, Jimmy Hopkins körül forog és nem szűkölködik a kamaszkor hajmeresztően kacagtató mozzanataiban. Győzd le kidobósban az izomagyakat, tréfáld meg az előkészítősöket, mentsd meg a kockákat, csókold meg a lányt, és juss fel a legszörnyűbb iskola társadalmi ranglétrájának csúcsára.

Jellemzők:

  • Szinopszis – A Scholarship Edition felsorakoztatja az oktatással kapcsolatos összes létező sztereotípiát (klikkek, tanárok, csínyek) és olyan miliőt teremt, amit meg akarsz ismerni.
  • Változatosság – 82 küldetés, 45 tanóra, és számtalan minijáték gondoskodik 30 óránál is több szórakozásról.
  • Csínyek – Mindent lehet. Lődd meg csúzlival az iskola kabaláját, helyezz el bűzbombát a szurkolólányok szekrényében, durrants petárdát a mosdóban, bosszantsd az igazgatót, légy te az iskola ura!
  • Karakterek – Lépj kapcsolatba több mint száz szereplővel, akik különböző csoportokba tartoznak: városlakók, tanárok, izomagyak, kockák, na és persze a lányok!
  • Döntések – Rajtad áll, hogy pozitív, vagy negatív hatást gyakorolsz-e környezetedre, amikor elvállalsz egy feladatot. Köszönhetsz kedvesen is az osztálytársaidnak, vagy barackot nyomhatsz a kobakjukra. Te döntöd el, melyik lánytól lopsz csókot, és melyik órára ülsz be.
  • Zene – Az iskolaudvar légkörébe szervesen illeszkedő eredeti dallamok


További követelmények: telepítsd a DirectX installálásához szükséges szoftvert!


A termék használatához el kell fogadnia a rockstargames.com/eula címen található licencszerződést. A nem átruházható speciális funkciókhoz, mint például az exkluzív, megnyitható, letölthető vagy online tartalmak, szolgáltatások és funkciók eléréséhez egyszer használatos aktivációs kódra, további díjakra, illetve online felhasználói fiók regisztrációja (13 éves kor felett) lehet szükséges. A speciális funkciók internet-kapcsolatot igényelhetnek, és esetlegesen nem érhetőek el minden felhasználó számára, valamint 30 napos értesítési határidővel bármikor megszűntethetőek, módosíthatóak vagy feltételeikben megváltozhatnak.

Ez egy kitalált történet, mely kitalált, fiktív szereplőket, csoportokat, helyszíneket, jeleneteket és eseményeket fest le, ezért nem lehet tényszerűnek értelmezni. A videojáték készítői és kiadói semmilyen módon sem támogatják, ösztönzik vagy nézik el a játékban ábrázolt magatartásformákat. A játék engedély nélküli másolása, visszafejtése, továbbítása, nyilvános bemutatása, kölcsönzése, játékra történő bérbeadása, vagy a másolásvédelem megkerülése szigorúan tilos.

Rockstar Games 622 Broadway, New York, NY 10012 © 2005-2013 Rockstar Games, Inc. Rockstar Games, the Rockstar Games , Bully, Bully: Scholarship Edition, Take-Two Interactive and their respective logos are trademarks and/or registered trademarks of Take-Two Interactive Software, Inc. in the U.S.A. and/or foreign countries. The ratings icon(s) and all other marks and trademarks are properties of their respective owners. All Rights Reserved. Portions of this software are included under license ©2007 Emergent Game Technologies, Inc.

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére