Brigade E5 New Jagged Union PC (digitális kód) vásárlás, akciós ár, megjelenés | Konzolok Szervize
 

Brigade E5 New Jagged Union PC (Digitális kód)

Brigade E5 New Jagged Union PC (digitális kód)
Státusz: Letölthető
Platform: PC
Korhatár: Besorolás alatt
Listára

Kívánságlistára teszem
Adathordozó típusa

Letöltési aktiváló kód
A játék futtatásához

Internet szükséges
Bruttó ár:
 
1.190 Ft
Azonnali letöltés
online fizetés
Megvásárlásával +12 pontot írunk jóvá Gamercard kártyádon
Folyamatos akciók és kedvezmények a Konzolok Szervizében.
Vásárolj digitálisan: egyszerű, kényelmes, és perceken belül nálad!1. lépés Rakd kosárba, 2. lépés Fizesd ki online, 3. lépés Már kapod is a kódot

Brigade E5 New Jagged Union PC (digitális kód) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

 

Brigade E5: New Jagged Union egy taktikai játék, amely a játékosok a polgárháború szélén álló kis trópusi országba, Palineroba repíti. A küldetésed: toborozz össze egy zsoldoscsapatot, és cedd át az irányítást az egyre romló szituációbanm mielőtt az ország teljesen tönkremegy. 

A történet lehetősége biztosít a játékosok számára, hogy három különböző nézőpontból ismerhessék meg a konfliktust, és a politikai struktúrák kiismerésével érjék el saját világuralmi céljaikat. A játékmenet az innovatív, SPM® (Smart Pause Mode) névre hallgató harcrendszeren alapszik, amely sikeresen ötvözi a valós idejú és a körökre osztott játékok előnyeit.

A hagyományos, körökre osztott játékoktól eltérően a Brigade E5: New Jagged Union nem "akciópontokat" használ a körök során, hanem figyelembe veszi a karakter képességeit és tulajdonságait, így az egységek viselkedése nem csak természetesebb, de jóval változatosabb is. Emellett a játékosok parancsláncolatokat is kiadhatnak, amelyek automatikusan végrehajtásra kerülnek.

A fegyverválaszték több mint 100, valósághűen lemodellezett lőfegyverével, változatos lőszertípusaival, gránátválasztékával, golyóálló mellényeiel és különleges felszereléseivel a legigényesebb rajongók ízlését is kielégíti. A játékosok módosíthatják és fejleszthetik fegyvereiket különböző modulok hozzáadásával, mint amilyenek például a mesterlövész távcsövek, a szuronyok, vagy a mini-gránátvetők, stb. A játék támogatja a helyi hálózatos (LAN) és internetes többjátékos módok széles skálááját: CTF, Deathmatch és dinamikus játékmenetű Fortress módok várnak. Az SPM® a csapat alapú harci stratégiai játékok legújabb funkciója, amely lehetővé teszi, hogy katonáidat egyszerre irányítsd, akár az ellenség lépéseinek szünetében.

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód*Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód*Biztonsági kód
Árukereső.huÁrukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére