Borderlands The Pre-Sequel PC (digitális kód)

Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Korhatár: 18 éves kortól év felett
Jótállás: 12 hónap
NEM RENDELHETŐ
A Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő fps játékaink között:

       

Borderlands The Pre-Sequel (PC) DIGITÁLIS ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

INDULJ A BORDERLANDS UNIVERZUMÁBA, LŐDD SZABADDÁ ÉS PRÉDÁLD VÉGIG AZ UTAD EGY VADONATÚJ KALAND SORÁN, MELY PANDORA HOLDJÁRA REPÍT - EZ A BORDERLANDS: THE PRE-SEQUEL (AZ ELŐ-FOLYTATÁS)!

Ismerd meg a Borderlands 2 gazemberének, Handsome Jacknek és hatalomra jutásának a történetét, valamint számos új játszható karaktert – köztük a híres Claptrapet és a sorozat rosszfiúit is! A Pre-Sequel új játékelemekkel gazdagítja a shooter és a szerepjáték műfaját keverő játékot, melyet gamerek milliói imádnak.

Ússz a levegőben minden egyes alacsony gravitációs ugrás után, miközben ellenfeleidet felülről szeded le az új lézer és jégfegyverekkel. Pattanj be és fedezd fel a holdbéli tájat az új járművekkel, melyek tovább bővítik a pusztítás arzenálját.

Ragadd meg egy (két, három) haverodat, gyújtsd be a rakétákat és indulj a legújabb Borderlands kalandra!

Termékjellemzők:

  • KÁOSZ A HOLDON! - Érezd a Hold alacsony gravitációját minden egyes lépéssel és taposással. Pusztíts az új, jég és lézer képességeket felvonultató fegyverekkel! A soha nem látott ellenfelek garantálják az űrbéli csavart.
  • HANDSOME JACK FELEMELKEDÉSE - Légy Handsome Jack hatalomra jutásának tanúja, és ismerd meg legendás Borderlands gazemberek eredettörténeteit. Ismerd meg a történetet Handsome Jack szemszögéből is.
  • AZ ANTIHŐSÖK ÚJ KASZTJA - Válassz a négy új karakterosztály közül, melyek között a következőket találod: Wilhelm a Rendfenntartó (Wilhelm the Enforcer), Nisha a Törvényhozó (Nisha the Lawbringer), és Athena a gladiátor (Athena the Gladiator). Vagy irányíts a sorozat történetében először egy harcképes Claptrap prototípust! Tapasztald meg a moralitás szürkezónáit, ahogy Handsome Jacknek dolgozol.

 


© 2014 IPerion LLC. Published and distributed by 2K. Gearbox and Borderlands, and the Gearbox Software and Borderlands logos, are registered trademarks and used courtesy of Gearbox Software, LLC. 2K and the 2K logo are trademarks of 2K in the US and/or other countries. All other trademarks are property of their respective owners. All rights reserved.

Use of this product requires agreement to the following third party end user license agreement: http://www.take2games.com/eula/

KÉPGALÉRIA:

 
 
 
Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére