Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs)

Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs)
Státusz: Nem rendelhető
Platform: PC
Jótállás: Nem ismert
NEM RENDELHETŐ
A Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs) már nem kapható.
Nézd meg bal oldalon, hogy a korábbi Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs) vásárlói miket szereztek be nálunk.
Lentebb pedig ajánlunk neked néhány hasonló stílusú játékot, melyek között szintén érdemes szétnézned.

Nézz szét raktáron lévő játékaink között:

Borderlands: Game of the Year Enhanced (PC) (Steam kulcs) ISMERTETŐ, LEÍRÁS:

Ha már megvan a Borderlands vagy a Borderlands GOTY Steamen, ezt a terméket már további költség nélkül megkaptad Steam fiókodra. Kérjük, ne vásárold meg a Borderlands GOTY Enhanced játékot.

 

Fedezd fel a kooperatív lövöldözős-fosztogatós játékot, ami új trendet indított útjára, tele extra tartalommal és fejlesztésekkel! Szerezz csilliónyi fegyvert a négy lövöldözős kedvű, egyedi RPG képzettségekkel rendelkező zsoldos egyikeként. Küzdj meg a törvényenkívüli, sivár Pandora bolygó nehézségeivel egy különleges, idegen technológia utáni hajszában, találd meg a Vaultot. Új fegyverek, vizuális feljavítások, mind a 4 kiegészítő csomag, és sok más! Jó szórakozást a népszerű és elismert FPS/RPG-hez szólóban vagy barátokkal!


Csilliónyi fegyver: Rakétavető puskák, az ellenfelet lángcsóvává változtató revolverek, villámszóró géppisztolyok és sok más eszelős szerkezet.

Egyedülálló látványvilág: A hagyományos képalkotási technológiák találkozása a kézzel rajzolt textúrákkal – ez alkotja a Borderlands ikonikus stílusának alapját.

Intenzív járműves harc: Pattanj egy járgány kormánya mögé, és vegyél részt észbontó járműves csatákban.

Kooperatív őrület: Gázolj át az ellenségen akár négyfős csapatokban.

 

 

ÚJDONSÁG:

  • KÁPRÁZATOS LÁTVÁNY: A feljavított karaktermodellek, környezetek, fegyverek és textúrák segítségével a Borderlands eszelősen néz ki 4K-s kijelzőkön is.
  • ÚJ FEGYVEREK: Már így is túl sok van, hogy megszámoljuk, de azért még hozzáadtunk párat.
  • ÚJ KARAKTERFEJEK: Legyél pont olyan szép, mint ahogy az anyukád mondja.
  • ÚJ ARANYLÁDÁK ÉS KULCSOK: Még több zsákmány!
  • ÉS MÉG SOK MÁS!

 

 

PLUSZ:

 

  • THE ZOMBIE ISLAND OF DOCTOR NED: Lépj be a Jakobs Cove nevű céges kisvárosba, és számolj le a kóborló „élőholtakról” szóló pletykákkal. Új területek, új küldetések, új ellenségek, te jó ég!
  • MAD MOXXI’S UNDERDOME RIOT: Ünnepeld a Marcus Bank megnyitóját több száz ellenféllel való összecsapásban, az egyetlen olyan kompetitív aréna segítségével a környéken, ahonnan híresen távozhatsz… vagy sehogy.
  • THE SECRET ARMORY OF GENERAL KNOXX: Annyi Borderlands sztorit és zsákmányt akarsz, amennyivel már nem is tudsz mit kezdeni? Újabb fegyverek, küldetések, járművek és egyebek!
  • CLAPTRAP’S NEW ROBOT REVOLUTION: Ez a pusztító erejű kaland egy veszélyes, új fenyegetés leküzdésére invitál egykori barátaid, a claptrapek masszív lázadása formájában

 

©2009–2018 IPerion, LLC. Minden jog fenntartva. Kiadja és terjeszti a 2K Games, Inc., a Gearbox Software, LLC licence alapján. A Gearbox és Borderlands, valamint a Gearbox Software és a Borderlands logó a Gearbox Software, LLC. bejegyzett védjegye, használatuk a jogtulajdonos engedélyével történik. A 2K és a 2K logó a Take-Two Interactive Software, Inc. védjegye. Minden jog fenntartva. A termék az Autodesk® Scaleform® szoftver elemeit tartalmazza, © 2013 Autodesk, Inc. Minden jog fenntartva. Unreal® Engine, Copyright 1998–2014, Epic Games, Inc. Minden jog fenntartva. Az Unreal® az Epic Games, Inc. bejegyzett védjegye. Az FMOD Ex Sound System a Firelight Technologies bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Bink Video használatával. Copyright © 1997–2014 RAD Game Tools, Inc. Oodle használatával. Copyright © 2008–2018 RAD Game Tools, Inc. Egyes elemek © 2002–2016 NVIDIA® Corporation. Minden jog fenntartva. Minden egyéb tulajdonjog és védjegy birtokosának tulajdonát képezi.

A termék használatának feltétele a következő, külső fél által összeállított végfelhasználói licencszerződés elfogadása: http://www.take2games.com/eula/

 

Felhívjuk figyelmedet, hogy személyes vásárlás esetén üzletünkben már bankkártyával is tudsz fizetni.
Futárszolgálatos rendelésnél a végösszeg kiegyenlíthető utánvétellel készpénzben, a rendelt termék átvételekor vagy weboldalunkon bankkártyával a megrendelés leadását követően is.
Fejlesztési javaslat
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás tartalom bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
biztonsági kód* Biztonsági kód
Hibás kép bejelentése
E-mail:*
Telefonszám:
Másolatot kérek:
A kép URL-je (opcionális):
biztonsági kód* Biztonsági kód
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére